nya casino utan svensk licens

3.4

Tuyas bröllop

Tuya är gift med den handikappade Bater och tillsammans har de två barn. Bater har förlorat båda sina ben för att han arbetade för hårt och nu är det Tuya som måste försörja sina barn och sin handikappade man. På grund av att hon jobbar alldeles för hårt så riskerar även hon att bli paralyserad om hon fortsätter så här. Tuya och hennes man ser ingen annan utväg än att de måste skiljas och hon måste gifta om sig. Men detta på ett enda villkor: Den hon gifter sig med måste även ta hand om hennes barn och dessutom Bater.

Filminfo

Originaltitel Tuya de hun shi
Alternativ titel Tuya's MarriageThe Story of Ermei
Regissör Wang Quanan
Manus Lu Wei, Wang Quanan
Skådespelare Yu Nan, Bater, Sen'ge, Zhaya

Rune2000
2013-04-06
En mycket bra och minnesvärd film som jag kan varmt rekommendera. Filmen påminner mycket om "Vodka Lemon" från 2003.
mammene
2013-03-27
Alltid lärorikt och roande att se filmer från andra kulturer och få en inblick i deras liv. Här är det ett problem som vi Sverige inte behöver ställas inför direkt.. Historien bygger upp intresset som dessutom utförs bra, slutet är inte direkt är väntat, men egentligen helt realistiskt.
NtoNW
2013-03-24
En typ av kinesisk film som jag inte sett tidigare - en blandning av diskbänksrealism och dramakomedi. Den gillar jag starkt, fr a allt att Tuya är så stark (fantastiskt spelad av Yu Nan). Samt att all värme i filmen får mig att ta till tårarna.
Rele
2013-03-22
En annorlunda film, som visar hur man lever i en del av Kina. Yu Nan spelar bra i rollen som Tuya.
Ola_Schubert
2011-12-24
Intressant skildring av den fattiga kinesiska landsbyggden och mongolisk kultur. Livet är verkligen hårt, för Tuya och för alla andra på steppen. En mycket stark trea i betyg.
foppa99
2011-11-21
den e bra
desithess
2009-02-26
Orkade inte se klart...
xiaoma
2008-07-23
eftersom jag är en sådan som "avnjuter byafilmer från fattiga delar i kina" så gillar jag den här starkt. Stark kvinna!
nopasaran
2008-07-08
Filmen kanske hade lite väl starka drag av konstruerad historia men det gör inte så mycket, det var fin stämning och fina bilder av ett skönt men kargt landskap. Filmen hade något slags melankoliskt, monotont lunk över sig och så en stark, envis kvinna. Tja, något envetet primitivt ursprungligt ... nära natur, klimat, djur och ... människor.
Cftbl
2008-02-16
Han hade ju inte alls förlorat båda sina ben..? Ok att han inte kunde gå på dem utom med hjälp av kryckor och då svårligen, men ändå. Ok film, rätt bra egentligen men inte min kopp té alls.. Det slitsamma karga hårda livet i mongoliet gör mig mer deprimerad än underhållen.