Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Två tigerbröder


Historien som utspelar sig i Indien under tidigt 1900-tal handlar om två unga tiger-bröder som tidigt skiljs från varandra. Vi får följa deras gripande öde.


Originaltitel Deux frères
Alternativ titel Two Brothers
Regissör Jean-Jacques Annaud
Manus Jean-Jacques Annaud, Alain Godard
Genre 2000-tal, Äventyr, Drama, Familjefilm
Skådespelare Guy Pearce, Jean-Claude Dreyfus, Philippine Leroy-Beaulieu, Freddie Highmore, Oanh Nguyen, Moussa Maaskri, Vincent Scarito, Maï Anh Le
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 323
Filmnummer 22065

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Angeliana
2010-06-06
Jag älskar verkligen tigrar, de är otroligt vackra och underbara djur. Men jag kan inte ge den här smörjan högre betyg bara för att jag älskar tigrarna, det vore som att ge en vanlig film högre betyg för att huvudrollen skulle vara het, det går ju inte.
Dagisfarbror
2008-10-16
Inte ofta jag gråter när jag ser en film men denna var ju helt underbart bra...
Zebulonm
2008-10-13
En bra barn/familjefilm. Fina miljöer mm
WillyV
2008-09-07
Medelmåttig, föga engagerande & förutsägbar, sunkiga skådisar där man undrar vad i helvete Pearce gör där? Memento, LA Confidential, Två Tigerbröder.. Mkt sämre och fjantigare än Björnen. Fin djurregi är allt som räddar knappt godkänt.
Rebanex
2008-08-29
värsta grymma barnfilmen! Jag grät typ hela tiden :'(
Scrite
2008-03-08
Förutsägbar och helt värdelös. Det ända som var bra var tigrarnas agerande.
Tigra
2007-11-15
Detta är en film och den utspelar sig för 100 år sedan, men det hemska är att tigerjakt som i denna film pågår än idag. Det finns runt 3500 tigrar kvar i det vilda. Tjuvjakt är vanligt. Skinnen säljs till rika människor, och ben, morrhår mm används i traditionella orientaliska mediciner. Tigrarnas habitat minskar på grund av att skogar skövlas. Tigern är ett av de vackraste djuren på jorden. Men de kommer bara att vara något man kan se på zoo och när också dessa dött, på muséum, om vi inte gör något snart. Det handlar inte om 100-tals år utan kanske bara 20...
MsA
2006-06-22
Imgaerien: Lite dåligt att ge den dåligt beyyg för att den är dubbad! Det är ju ett val du kan göra själv, vilken version du vill se! Det är ju en familjefilm så why not? :)
Imgaerien
2006-06-11
uhh, långtråkigt och irriterande i övrigt. Framförallt dubbad, men annars med. Det enda bra var att det var fin natur och söta djur ^^
Goham
2006-05-05
Asså, en helt sjukt härlig film med snyggt foto, härliga djur å en otvungen handling. Bra matinékänsla osv. *SPOILER* När kidsen gör stan efter ha blivit fria är sjukt roligt oxå!
Visa äldre kommentarer »