nya casino utan svensk licens

Twenty-Four Eyes

En ny lärare kommer cyklande till den lilla skolan på ön; med sig har hon moderna idéer och hon blir snabbt mycket omtyckt av sin skolklass. När barnen sedan växer upp och det sinojapanska kriget bryter ut förändras omständigheterna och övärldsidyllen slås i bitar.

hsimpson
2020-03-23
Fin, men lite väl lång. En hel del scener känns lite omotiverade. Och det blir lite ryckigt och obalanserat ibland, så vissa scener är inte så berörande som de hade kunnat vara. Svag trea.

2013-06-16
Dammigt, sentimentalt och långrandigt är det. Men ändå bra på sitt sätt, och definitivt särskilt medryckande den första timmen. Klart bättre än gårdagens Ozu.
foppa99
2007-07-15
Känns såååå gammal,vackert foto, lite gullig, men urs vad tråkigt:som om "min farmor" skulle berätta om sin skolgång...fylld med sång o korrekt uppförande in absurdum (som naturligtvis är ett glorifierande)
goeran
2007-01-15
En fruktansvärt sentimental och tårfylld film; men samtidigt väldigt vacker och poetisk. Därför kan man också ha överseende med alla pekpinnar i filmen. Hideko Takamine är mycket bra i huvudrollen som Hisako Oishi.