nya casino utan svensk licens

2.3

Twins Mission

Två kung fu mästare har lärt upp en handfull med tvillingar hur man behärskar kung fu. Men de båda mästarna delar inte på samma livsfilosofi. Den ena vill att tvillingarna ska tränas upp för att bli professionella tjuvar och banditer, medan den andra vill att de ska studera och leva ett fridfullt liv. Den goda mästaren lämnar därmed de tvillingar som har följt honom till en cirkus och låter dem växa upp och jobba där. Den onda mästaren åker runt med sina tvillingar och härjar vilt. När de en dag stjäl någonting värdefullt från den goda mästarens kompisar så måste den goda mästaren åter igen kalla på sina tvillingar för att besegra den onda.

Filminfo

Originaltitel Seung chi sun tau
Regissör Kong To-hoi
Manus Fong Sai-Keung
Skådespelare Sammo Hung Kam-bo, Charlene Choi, Yuen Wah, Gillian Chung, Sau Shek, Steven Cheung, Jacky Wu Jing, Jess Zhang

FabianBom
2016-04-27
Filmen är klockren, förutom slutet, som slutar skumt. Annars en toppen martial art rulle, där Hung & Wu är magiska tillsammans.
JeremyClarkson
2015-03-15
Liang Yue-yun är en av de mest badass och snyggaste tjejerna som någonsin varit med i en film, synd att hon bara var med i någon ynka minut.
yangbo
2007-03-04
en mycket svag 3a, faktiskt svagare än vad jag hade förväntat, ungefär lika besviken som SPL, men den här hade jag väl iofs förväntat en hel del töntiga scener, eftersom Twins är och förblir sämst på duken, men men, tråkigt att Sammo och Yuen Wah har gått från att göra legendariska filmer till dessa skit, för att inte tala om Jacky Wu.