1.7

Twixt

En författare vars karriär är på nedgång anländer till en liten stad som en del av hans bokturné. Där blir han involverad i ett mysterium som rör sig kring mordet på en ung flicka.

Originaltitel Twixt
Regissör Francis Ford Coppola
Manus Francis Ford Coppola
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Val Kilmer, Bruce Dern, Ben Chaplin, Elle Fanning, Joanne Whalley, David Paymer, Alden Ehrenreich, Don Novello, Ryan Simpkins, Anthony Fusco

2024-08-15
Fortsätter beta av lite av Kilmer's tjockisfilmer tillika sunkiga b-produktioner. Twixt var lika idiotisk som filmens titel. Mer surrealistisk än twin peaks snurrigaste stunder och effekter samt foto är i billigaste laget.
NoWireHangers
2016-07-03
Sunkig b-rysarmysterium. Det enda intressanta med den är att den är regisserad av Francis Ford Coppola, möjligen i sömnen, för det är förvånande att han lyckats göra en såhär dålig film. Han försöker sig på lite udda stilgrepp, men istället för att skapa atmosfär blir resultatet snarare att det ser billigt ut. Ännu sämre har Coppola lyckats med manuset. Det är bara rörigt, flummigt, segt och ointressant.
Dele
2015-11-30
En ganska ordinär inte särskilt spännande historia i ett stundtals snyggt visuellt fodral. Inte helt förutsägbar, men vartefter mest trälig.
MrPraline
2014-07-05
Jag har inte sett något av Coppolas senare filmer, så jag var lite nyfiken på den här. Det är ju trots allt Francis Ford Coppola. Men den var verkligen inte bra, otroligt ful användning av CGI. Dålig handling och i skådespelar väg så var det bara Bruce Dern som levererade.
Terran
2014-03-07
Har Coppola fått en hjärnblödning eller något. Detta var helt fruktansvärt uselt på alla sätt och vis.
santiago
2014-02-26
Jisses Amalia, den här filmen eskalerade fort! Svaaaag tvåa.
lekke
2013-12-08
Horribelt skräp från Coppola. Uselt på alla plan.
Henkoo
2013-09-30
Va fan hände här..Coppola kan ju inte varit i sina sinnes fulla bruk vid skapandet av detta skit.
Fritz_Klyka
2013-08-10