Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Tyrannosaur


Joseph, en plågad, självdestruktiv man omgiven av våld, finner hopp och räddning i Hannah, en kristen välgörenhetsarbetare. Från början ser han ner på hennes tro och hennes förmodade idylliska liv, men han inser snart att Hannahs liv är allt annat än fridfullt.


Originaltitel Tyrannosaur
Regissör Paddy Considine
Manus Paddy Considine
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Peter Mullan, Olivia Colman, Eddie Marsan, Ned Dennehy, Sian Breckin, Paul Conway, Paul Popplewell, Samuel Bottomley, Sally Carman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1302
Filmnummer 89590

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


hsimpson
2019-07-05
Nej. Det blir för mycket misär utan någon riktig poäng.
hardcore
2018-07-14
När såna här filmer lyckas och fångar tag i en så är dom väldigt bra. Väldigt bra spelat av alla i filmen. Det var denna filmen som gjorde att jag upptäckte Olivia Colman som här spelad misshandlad fru. Peter Mullan passar väldigt bra att gestalta lite såna här typer av roller, lodisaktiga. Birollerna är också bra som eddie marsan som svin och ned dennehy som fyllo.
haajen
2016-11-15
Hatade verkligen den här filmen, ren misär-porr. Männen super och slåss, den enda kvinnan gråter och blir misshandlad. Det hela är banalt, intetsägande och plågsamt tråkigt.
Mat1az
2016-04-30
Stark och väldigt gripande film. Nästan bara misär och mörker rakt igenom i denna. Ned Dennehy piggar i alla fall upp stämning i de scener han är med i, speciellt scenen där han snackar om sitt Zoo. Och den slutar ju faktiskt med hoppet uppe.
oapelmo
2015-03-11
Fin brittisk diskbänksrealism. Svag fyra.

2014-12-26
Meget mørk, dyster og bra film.
lekke
2014-12-12
Stereotypa karaktärer och för konventionell berättelse i mitt tycke. Dessutom lam referens för att förklara filmtiteln. Sevärd men inte mer.
hestret
2014-11-18
En riktigt överskattad film. En känslomässigt manipulativt och ruskigt icke-subtilt narrativ på alla fronter. Karaktärerna är ruskigt stereotypiska. Filmen genomsyras också av taskig dialog (exempelvis I feel safe with you - Nobody's safe with me) och ett irriterande och larvigt soundtrack. Slutet känns bara väldigt stressat och estetiken är icke-originell och virrig. Plus får filmen för Colmans finfina skådespel. Resultatet blir en film som absolut kommer glömmas bort i första taget. 19/100
mammene
2014-11-16
Jag har en förkärlek för brittisk socialrealism, miljöerna och människorna. Historien må vara ganska eländig, men det finns mer än elände och det växer fram vänskap. Just det med vänskap mellan kanske omaka människor tycker jag är intressant och att det ges tid att utveckla efter hand. Mitt i allt finns små guldkorn och Peter Mullan.
Punkliv
2014-11-08
Rekommenderad fyra. Den var mörk och bra, men jag berördes tyvärr inte så mycket som jag trodde och hoppades att jag skulle göra. Den får därför nöja sig med en stark trea, inget dåligt betyg det heller.
Visa äldre kommentarer »