Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

UFO Sweden


UFO Sweden är en förening som utreder övernaturliga fenomen. En dag dyker tonårsrebellen Denise upp med ett fall som inte liknar något de sett tidigare. Tillsammans ger de sig ut på ett riskfyllt äventyr, som tar dem långt utanför lagens gränser och in i en värld av oförklarliga fenomen.


Originaltitel UFO Sweden
Regissör Victor Danell
Manus Jimmy Nivrén Olsson
Genre Science Fiction, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Eva Melander, Sara Shirpey, Håkan Ehn, Mathias Lithner, Isabelle Kyed, Niklas Kvarnbo Jönsson, Oscar Töringe, Joakim Sällquist
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 143762

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2023-03-21
En sci-fi som verkar riktad till väldigt unga. Ljudarbetet är bra men det är bristfälligt manus och dramaturgi samt många dåliga skådespelarinsatser. Ingen dynamik i tempot, ingen uppbyggnad, rörig och totalt osannolik. Kapa SMHI:s väderstationer och allt vad det är. Är det någon vuxen som köper det?
BarryHero
2023-01-09
Överraskande bra och välgjord. Definitivt en del Steven Spielberg- och Arkiv X-vibbar. Har inte sett Crazy Pictures tidigare långfilmsalster så var lite osäker på vad man kunde vänta sig och har inte heller aktivt tittat särsilt mycket på deras YouTube-kanal förutom någon enstaka sketch. Bra effekter för att vara en svensk film och mycket spännande framför allt i filmens mitt. I slutändan knyter man inte riktigt ihop säcken på ett helt tillfredsställande sätt men kanske får man fler svar i en eventuell uppföljare. Sköna karaktärer i framför allt UFO Sweden-sällskapet.
Läskientekopp
2023-01-07
Mycket bättre än väntat. Jag blev väldigt besviken på ”Den blomstertid nu kommer”, så jag hade inte så höga förväntningar. Jag tycker verkligen de lyckades fånga 80- och 90-tals andan i den här filmen, dessutom båda rolig, mysig och spännande med bra skådespelare.
fileunderwater
2022-12-26
Klart bättre än väntat! En svensk mashup av Stranger things (tidskänsla, musik) och arkiv X, kryddat med svenskt föreningsliv och dialekter. Och en av de få svenska filmerna som lyckas/vågar vara amerikanska (på ett bra sätt) kringt.ex. hur man tar ut svängarna kring realism/logiska luckor och hetsiga biljakter.
andersg
2022-12-25
Trevlig familjefilm, bra tempo och spänning rakt igenom. Kanske det mest scifi-aktiga som gjorts i Sverige?
PeterTheW
2022-12-25
Bättre än väntat. Gillar idén bakom Crazy pictures och att dom vågar, det ska man främja. Men man borde jobba hårdare med manus och regi, för det sitter inte riktigt.