Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Underworld


Selene än en av de främsta kämparna i vampyrernas dödspatruller, vilka genomsöker städerna efter varulvar för att utrota dem en gång för alla. Mitt under ett rutinuppdrag möter hennes ögon en okänd mans, och inget blir som det en gång varit.


Originaltitel Underworld
Regissör Len Wiseman
Manus Dan McBride
Genre Action, Thriller, Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Kate Beckinsale, Scott Speedman, Michael Sheen, Shane Brolly, Bill Nighy, Erwin Leder, Sophia Myles, Robbie Gee, Wentworth Miller, Kevin Grevioux, Zita Görög
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10159
Filmnummer 15703

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av Rollywood
Action från 2003 av Len Wiseman, mannen som senare också gjorde Live Free Die Hard (2007). Här ser vi ett våldsamt Romeo & Julia-koncept om vampyren Selene (Kate Beckinsale) som förälskar sig i...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av Priceguy
Om en film inte ens kan räddas av en sjukt snygg vampyrninja klädd i skintight läder och beväpnad med automatvapen - då vet man att filmen har problem. I Underworld råder det krig mellan vampyr...   Läs mer »

Kommentarer


martineden
2019-12-01
*HÖJER FRÅN 2:a TILL 3:a*** Man kan naturligtvis rikta mycket kritik mot denna typ av film och anklaga den för dess ytlighet, vilket är helt befogat. Detta är del i vågen av filmer som följer en typ av "tv-spelsformel", med mycket action och faktiskt ganska lite substans. Om man dock tar det för vad det är fungerar det ganska bra och jag tycker att själva idén om ett krig mellan vampyrer och lykantroper är intressant, även om den inte tål att synas för noga i fogarna. Faktiskt finns det också en del fina skådespelarprestationer här Kate Beckinsale, Michael Sheen och Bill Nighy är faktiskt bra, trots att det har ganska lite att jobba med. Bra film! 3.
AnnaStockborn
2019-08-12
Var spännande när jag var yngre, inte min typ av film längre.
Zipper
2017-10-01
Detta var i det närmaste plågsamt att ta sig igenom.
martineden
2017-03-05
*menar Michael Sheen, inte MARTIN
martineden
2017-03-05
[rek. 2] Visst, det finns vissa saker som jag gillar med denna: gillar Martin Sheen särskilt och tycker att varulvarna är fina. Dock så är manuset ganska värdelöst och hjärndöda actionscener istället för story och karaktärsutveckling gör att dessa, istället för att engagera, blir ganska jävla tråkiga. Det verkar finnas en intressanta storyelement som dock kommer i skymundan av actionscener som avser att imponera, men istället gör hela filmen ytlig och ganska tråkig. Även om jag bitvis gillar atmosfären så känns hela designen som en rip-off av DARK CITY och BLADE-filmerna. Sådär. 2.
widez
2017-02-13
Helt ok actionfilm. En del saker hade förmodligen kunnat göras bättre med en större budget. Temat med vampyrer och varulvar är intressant. Story är ok.
HanselMarwin
2016-12-09
Urusel. Vad var det i plasttänder, dåliga animationer och sladdrigt läder som fick mig att gilla den här filmen i mina sorgliga tonår?
Stygga-Vargen
2016-10-25
Under förväntan men ändå väldigt bra.
Stan
2016-08-01
intressant koncept men för mycket tonårs-goth
Grillo
2016-07-14
Väldigt snygg och konsekvent stil gör att jag vill gilla den här mer än jag gör, men det blir för mycket "vad är det som händer"-strider och en i grunden rätt ointressant story till slut... Stark tvåa.
Visa äldre kommentarer »