2.4
2.4
Unfriended
En grupp vänner som kommunicerar på sociala medier, upptäcker att kontot som tillhört deras nyligen avlidna vän, plötsligt börjar användas av någon okänd person, eller väsen.

Originaltitel | Unfriended |
Alternativ titel | Cybernatural |
Regissör | Levan Gabriadze |
Manus | Nelson Greaves |
Genre | 2010-tal, Skräck, Thriller |
Skådespelare | Shelley Hennig, Moses Storm, Renee Olstead, Will Peltz, Jacob Wysocki, Courtney Halverson, Heather Sossaman, Matthew Bohrer, Mickey River, Cal Barnes, Christa Hartsock |
Visste inget om den här innan titten.
Tyckte det var en intressant inledning med den här skärmdumpen av skype konversationer mellan kompisarna i tonårsgänget. Med det var det inte. Inledning alltså. Det var hela filmen.
Skulle toppa listan för dåliga filmidéer (om jag hade en sådan lista).
Väldigt bra skräckfilm, den sticker ut!
Mycket obehaglig, väldigt bra skådespelar insatser.
Okej film.
Hade extremt låga förväntningar, men inte alls så usel som jag hade räknat med. Blir en mycket svag 3a.
En rysk regissör försöker etablera sig i USA med en relativt ny genre. Oavsett om temat är viktigt att informera om är utförandet av budskapet av mycket sämre kvalitet. Filmen faller helt på historien, men jag gillar spelet och hur de botaniserar en skräckgenre på detta sätt. Men bredden blir för förutsägbar, och den är inte riktigt så bra som den kunde ha varit med ett bättre framfört manus.
Intressant koncept men själva filmen hade kunnat göras bättre.
En annorlunda och tytänkande film då allt utspelar sig på en datorskärm. Är rätt roligt ändå när folk kommer med nya idéer. Och filmen är trots att den bara utspelar sig på en skärm ändå spännande. Gillar.
Mja. Rätt så intressant koncept men alldeles för svag dialog och för stor moralkaka.
Som att slökolla på Facebook i 82 minuter
Svag trea för att utförandet trots allt funkade. Svårgillsde karaktärer...