Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Unhung Hero


Patrick Moote reser runt i världen för att komma underfund med sitt penisstorleksproblem.


Originaltitel Unhung Hero
Regissör Brian Spitz
Genre Dokumentär, 2010-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 90
Filmnummer 110676

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MinotaurKing
2015-09-27
Kul dokumentär
Rehn108
2015-03-28
När jag läste om den här dokumentären och det ogillande mottagande den mötts av misstänkte jag omedelbart att den har drabbats av ett visst syndrom som drabbar en del hypade underhållningsdokumentärer - nämligen att den lockar till sig en publik som normalt sätt inte ser dokumentärer, och som tycker sig se igenom att den är "fake". Nu när jag har sett den tror jag att jag hade rätt. Filmen innehåller en del osannolika händelser, men jag tror inte att den är ett dugg mer "fake" än många andra underhållningsdokumentärer där man gör omtagningar, iscensätter somliga scener och vrider om kronologin för att optimera dramaturgin. Patrick Moote, filmens protagonist, är en ganska rolig kille, om än väl narcissistisk. Han har ett hyfsat gott öga för vad som kommer göra sig bra i TV. Jag ska inte säga att jag rekommenderar dokumentären, men den var helt okej att titta på. 3/6
Jompalompier
2014-12-21
Njae, började väl lite småintressant men dalade ganska snabbt.
Gumsamumsa
2014-08-14
Inte klokt att de försöker låtsas att det här är en dokumentär! Vissa delar är intervjuade men det är som en dålig kärleks komedi. Usch.

2014-08-14
Så jävla iscensatt att man får ont i magen.
Netza
2014-07-22
Är man så fixerad och nojig över sin storlek kanske man borde inse från början att problemet sitter djupare och inte i penisen i sig...
annihilat0r
2014-05-31
"Unhung Hero" är en dokumentär om en desperat man som reser världen runt för att komma underfund med sitt penisproblem. Vissa kulturer på vår planet har klart mer sinnessjuka metoder för att lösa problemet, än andra. Jag lider med killen, som verkligen är genuin. Det allra viktigaste för honom är nämligen att förändra sin penis – inte att skapa en kvalitativ dokumentär. Och just det är kanske anledningen till att detta faktiskt blev till en lika hjärtskärande som spännande dokumentär.

2014-05-25
Godkänd dokumentär men som ej presenterar något nytt. Människor är olika och storleken har betydelse. 4/10.
Starlette
2014-05-24
Intressant och underhållande om SNOPPAR.
dafreakish
2014-05-15
Charmig dokumentär om en kille som efter att ha friat till sin tjej, fått ett nej bland annat på grund av att han har en liten penis, försöker hitta sätt att göra den större. Man får följa honom på en resa runt om i världen och det blir aldrig tråkigt om än ordentligt ytligt och navelskådande. Underhållande för stunden men inget man kommer att minnas som ett filmiskt mästerverk.
Visa äldre kommentarer »