1.9
1.9
Unrest
Fyra medicin studerande försöker klara av det känslomässigt mödosamma arbetet med att hantera döda kroppar. En student börjar hallucinera, och plötsligt börjar studenterna dö, en efter en.

Originaltitel | Unrest |
Regissör | Jason Todd Ipson |
Manus | Jason Todd Ipson, Chris Bilett |
Genre | 2000-tal, Skräck |
Skådespelare | Derrick O'Connor, Susan Duerden, Corri English, Marisa Petroro, Ben Livingston, Abner Genece, Scot Davis, Joshua Alba, Jay Jablonski, Reb Fleming, Anna Johnson |
Tråkigt med så spännande miljö och sen inte logisk handling (Har man sex när man är livrädd? Vad vet jag)... Men, men hade det varit lite mer trovärdigt så hade den kunnat hamna på en trea. Det står jag fast vid.
förväntade mig inte mycket, förvånad att den faktisk var helt ok..abo
Helt OK skräckfilm.
Såg den enbart för att den var med i ett "skräck"-paket och trotsade alla varningar.
Skulle inte gjort det - det här var inte bra, inte bra alls. Inte någonstans.
Börjar hyfsat sansat och ovisst men dribblar bort sig rejält vartefter handlingen blir alltmer fånig, de logiska bristerna allt fler och de tröttsamma överdramatiseringsmomenten allt påtagligare.
Skrämmande dåligt manus, skrämmande dålig film. Påminde mest, vad gäller replikerna, en porrfilm utan sex.
En jävligt kul och äcklig film!
Rätt värd :)
Hm jag misstänker att jag har sett denna, men filmen var antagligen så dålig att jag inte ens tog tid till att betygsätta den...
Nu händer nått!..ne okej. Men nu då? Nehe...jaha där tog den slut.