Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Unstoppable


En lokförare och en tågmästare försöker stoppa ett obemannat tåg lastat med farliga kemikalier. Misslyckas de kommer en hel stad att utplånas.


Originaltitel Unstoppable
Regissör Tony Scott
Manus Mark Bomback
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Kevin Dunn, Kevin Corrigan, Lew Temple, Ethan Suplee, Jeff Wincott, David Warshofsky, Jessy Schram, Kevin Chapman, T J Miller, Elizabeth Mathis, Meagan Tandy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2678
Filmnummer 83560

Recensioner

Skapad 2019-11-20 av Andy_B
Den 15:e Maj 2001 körde ett obemannat tåg på 47 vagnar under 2 timmar med farlig last 10 mil genom Ohio tills det blev stoppat. Det tåget hade en maxhastighet av 60 km/h. Genom att koppla ett lok ...   Läs mer »

Kommentarer


Nathalena
2022-07-27
Spänning på hög räls
Gordyal
2018-06-11
Jag älskar Runaway Train. Unstoppable är väldigt lik Runaway Train. Den enda skillnaden är att exakt allt som gör Runaway Train till en fantastisk film saknas i Unstoppable. Istället får vi hopplösa karaktärer som hämtade ur en andra klasens Michael Bay-film, vi får vurpor på Asylum-nivå, vi får övertydlighet/förutsägbarhet utan dess like, klyschorna står som spön i backen, och vi får ett nytt världsrekord i antal scener med applåderande kontrollrum. (3-/15)
Körsbär
2018-04-14
Lite överdrivet med dom ständiga kamerabyten i vissa scener. Men i övrigt så lyckas dom ju hålla något som är ganska ointressant, mycket intressant. :)
Tatty
2017-09-21
Blev tipsad om filmen och jag ångrar inte en sekund att jag tittade på den! Jösses vad jag pratade och svor för mig själv när jag kollade på filmen! Sjukt spännande, bra och väldigt nervkittlande film! Lätt att man kollar på filmen igen!
NoWireHangers
2017-09-11
Simpel story men effektivt utförd och mycket underhållande.

2017-08-10
Undvik!
Bomkia
2017-04-14
Sett klart sämre "tåg som inte kan stanna"-filmer. Denna har bra budget och vettiga skådespelare och det flyter på i bra takt utan att bli sentimentalt. 3+
Qhunden
2015-12-24
Ja, varför jag ser om den här kan man ju verkligen fråga sig. Underhållande på nåt sätt är den ju. Gedigen superdum action liksom. Denzel är standardskön men egentligen är det bara Tony Scotts visuella skills som skiljer den från slasklådan med Steven Seagal-rullar. Kanske hade han kunnat få en lol-trea om allt inte va så overkill. Fick mig iaf några fina skratt, bland annat av helikoptern i slutet som gång på gång slickar marken som en jävla dåre.
mazquara
2015-03-08
enkel och underhållande
Krille80
2015-01-07
Det är ju inget snack om alla inblandade gör insatser som de skulle kunna göra i sömnen. Lägstanivån hos personer som Denzel Washington och Tony Scott är dock alltid helt OK och så stabil att det ändå blir något underhållande och sevärt för stunden. Så en regissör som sysslar med det han kan och en film fylld med skådespelare som är lätta att tycka om gör att det fungerar för mig.
Visa äldre kommentarer »