2.6

Upside Down

Adam är en vanlig kille i ett väldigt ovanligt universum. Han skrapar sig fram, men har en romantisk låga som håller fast vid minnet av Eden - en flicka han träffade för länge sedan. En flicka från ett annat universum, vilket snart förvandlade en ungdomlig romans till en omöjlig kärlek. Men när Adam ser en vuxen Eden skymta förbi på TV, kan inget stoppa honom från att få henne tillbaka.

Originaltitel Upside Down
Regissör Juan Diego Solanas
Manus Juan Diego Solanas
Genre Drama, Romantik, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall, Blu Mankuma, Nicholas Rose, Kate Trotter, Elliott Larson, Maurane Arcand, James Kidnie, Vlasta Vrana, Larry Day, Holly O'Brien, Janine Theriault

Robkiller
2017-10-29
Drama som förvisso har en ovanlig handling. Men det är fruktansvärt ologiskt rakt igenom. Karaktärerna är ointressanta och uppochner temat gör varken till eller från.
Kuddz
2016-01-09
Coolt koncept och snygg som fan. Men alltså seriöst, pallar inte huvudperson-snubben. Sjukt jobbig.
Metheuz
2015-04-27
Snygg värld i en trist film. Jim Sturgess är så mjäkig och tråkig att jag struntar fullständigt i hur det går för honom.
ayudame
2015-01-28
vacker o snygg film. dock orkar den intte engagera på djupet, vilket sänker betyget...
sathariel
2014-12-30
Snygg film, men väldigt slarvigt ihopklippt eller möjligen nedklippt för att spara tid? Riktigt dåligt använd berättarröst. Nära bottenbetyg.
DIProgan
2014-10-05
Lite cheesy men mysig och fräsch ändå.
Sovande_mannen
2014-10-01
snyggt gjorde men konstig handling.
marleey
2014-09-19
Väldigt fantasifull film med en story som lockar.. På förhand kändes det som film som skulle vara lite rörig med allt upp och ner. Istället är Upside Down väldig lätt sedd, aning för lätt för min smak. Den går inte riktigt på djupet med någonting i denna fantasifulla värld, vilket gör att det känns som att det ständig saknas något. Något som dock inte saknar är snygg scener. Finns en handfull riktigt spektakulära och snygga vyer. Gillar Jim Sturgess som spelar bra liksom Kirsten Dunst. Trots att dem spelar bra så når det ändå inte riktigt fram. Emot slutet blir det riktigt hafsigt. Känns som hela denna värld blir för stor för att göra sig rättvist på 90 minuter. Det blev för mycket att ta sig ann. Synd då det fanns gott om potential.
ond
2014-09-07
De hade intressanta idéer men orkade inte knyta ihop allt, så det är irriterande många tidshopp, med händelser som aldrig får några förklaringar.
Zok
2014-08-23
Bra, men man hade kunnat gjorts något mer av historien.