2.4

Ur spår

Daniel är VD och tränar som en elitidrottsman medan hans syster Lisa är på botten. Arbetslös och frånskild med en dotter som hellre vill bo hos sin pappa. Lisa råkar en dag påstå för sin dotter att hon ska åka Vasaloppet och tillsammans måste det omaka syskonparet införliva löftet.

Originaltitel Ur spår
Regissör Mårten Klingberg
Manus Maria Karlsson
Genre Drama, Komedi, 2020-talet
Skådespelare Katia Winter, Fredrik Hallgren, Rakel Wärmländer, Torkel Petersson, Susanne Thorson, Tuva Børgedotter Larsen, Leif Andrée, Peter Perski, Maria Sid

Nalleman
2023-01-01
Många bra skådespelare räddar ett tunt manus. Räcker till en tvåa av det svagare slaget.
karlmats
2022-12-31
En typisk svensk komedi som inte direkt bidrar med något nytt till genren om man inte råkar vara en inbiten Vasaloppsåkare själv kanske. Det är väldigt förutsägbart, lite gulligt ibland och stereotypt nästan hela tiden. En ganska harmlös film där man får ungefär vad man förväntar sig, varken mer eller mindre. Jag undrar dock fortfarande varför han skulle ha sönder grannens snögubbe i början, fanns det någon poäng med det? En stabil 2a.
F-M-J
2022-09-05
Ok dussin rulle. Stark tvåa.
2022-09-04
Nja, men filmen var helt okej.
Christofer
2022-05-27
2022-03-23: Lite kul, lite trams. Mellanmjölksdrama-feelgood alltså.
mammene
2022-03-26
Inte så tokigt, ovanligt avslappnat skådespel för att vara svensk film. Historien i sig själv är rätt förutsägbar och slutet hade en prägel av Hollywoodanda, men det passade här och det bjöds i alla fall på lite överraskningar.Roligt att se Fredrik Hallgren i en roll som han gjorde riktigt bra. Aldrig fel att ta en tur till Dalarna.
yrkeschaufföre
2022-03-20
Det här tyckte jag var riktigt bra, hade inga förhoppningar med det var en bra avvägning av allvar och komiska inslag med ett trevligt slut.
Olof_Gronlund
2022-03-13
Sådär klassiskt svensk film, lite lite drama bara, brukar vara mer. Inte speciellt feel good heller.
Pos
2022-03-07
Jävligt dåligt, men den har sina moments som räddar den från ettan. Det största problemet är att filmen inte vet vad den ska vara. 80% allvarlig drama och 20% komedi är en kombination som inte fungerar. Hade kunnat bli mycket bättre med ett humorfokuserat manus och ingen jävla drama.
ASSFACE
2022-03-01
Så himla dålig på alla sätt!