Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

V/H/S


Några småtjuvar anlitas för att bryta sig in i ett ödsligt hus och stjäla ett värdefullt videoband, men upptäcker snart mer på bandet än vad de hade räknat med.


Originaltitel V/H/S
Alternativ titel VHS
Regissör David Bruckner, Glenn McQuaid, Joe Swanberg, Ti West, Adam Wingard, Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett, Justin Martinez, Chad Villella
Manus Simon Barrett, Matt Bettinelli-Olpin, David Bruckner, Tyler Gillett, Justin Martinez, Glenn McQuaid, Nicholas Tecosky, Chad Villella, Ti West
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Calvin Reeder, Lane Hughes, Joe Swanberg, Kate Lyn Sheil, Jason Yachanin, Adam Wingard, Hannah Fierman, Mike Donlan, Joe Sykes, Drew Sawyer, Jas Sams, Sophia Takal, Drew Moerlein, Helen Rogers, Chad Villella, Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 598
Filmnummer 95756

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


vonadel
2021-11-24
Är ju svag för antologier och tycker även denna var underhållande. Är dock lite trött på found footage-genren. 6/10
Stygga-Vargen
2018-10-03
Totalt värdelös på alla tänkbara sätt och vis! Undvik!
santiago
2016-08-25
Första och de två sista avsnitten var okej. Resten var skit. Fick huvudvärk av att titta på alla svägningar och störningar.
ThePatient
2016-02-29
Jag gillade början där man fick följa en grupp riktiga svin. Det var spännande på ett dekadent sätt, men sen gick den över till andra berättelser. Det är iofs en kul idé på sitt sätt med en antologi. Det är alltid nåt nytt på gång, och den uppbrutna strukturen ger en desorienterad och hjälplös känsla som passar skräck, men det har sin svaghet också i att man inte engagerar sig så mycket som man gör när filmen satsar på att bygga en enda handling. Inte så dumt, men det finns bättre film i samma stil (säger jag som nyss sett The Blair Witch Project).
paninaro
2016-01-11
Blev förvånad över hur underhållande det här var. Ramhandlingen är i princip obefintlig, men de flesta bitarna är kul och lagom långa, så då sitter trean. Bra format för skräck tror jag.
AlbinWesley
2015-10-12
Ramberättelsen tyckte jag var ganska värdelös, men den fungerade ändå nästan ok för sitt syfte. Ett gäng mer eller mindre bra skräckkortisar, ett par höjdpunkter gjorde helheten till en rent av hygglig upplevelse.
Vasp
2015-03-22
Filmen var upp och ner. Får bli en svagare 3:a vissa bättre segment vissa sämre. Ingen som var helt perfekt med ingen kass heller.
Lotso
2014-07-07
I sin helhet var detta inte en bra film överhuvudtaget. Segmenten var inte bra, bortglömda och handlingsmässigt totalt urusla. Den enda segment jag tyckte var någorlunda bra var sista "10/31/98" och främst också för att den var filmad med en VHS kamera. Men det finns bättre anthology filmer där ute både inom och utanför skräckgenren. Sedan var där absolut ingen mening alls med att ha det hela hand-held. Ifall det skulle ge en gammal klassisk känsla misslyckades dem totalt. FÖR ATT DET VAR BARA TVÅ SEGMENT SOM VAR FILMADE MED EN VHS KAMERA. Så när du ser resten så står inte filmen ut i mängden från alla andra hand-held camera skräckfilmer som kommer ut idag. Den faller i samma grop helt enkelt och blir lika dålig och bortglömd. Jag förväntade mig inte mycket från filmen men med en sådan titel hoppades jag på någon nostalgi som regissörerna haft och en lite tillbakablick till de gamla skräckfilmerna från 80-90-talet. Men det blev bara skit av det hela när dem inte ens gjorde det och gick det hållet och det svider verkligen att Ti West gjorde den sämsta segmenten. Men det hela var väl kört från början när dem började använda sig av dataeffekter, redan där borde jag insett filmens misstag.
Elilias
2014-06-22
Bra & skrämmande!
Mortiis
2014-03-11
Ramberättelsen är jäkligt tråkig, det är överdrivet skakig och jobbig kamera stundtals och det sista segmentet håller inte måttet men i övrigt var detta en positiv överraskning. Förhållandevis obehagligt och jag gillar hur de olika delarna inkorporerar olika skräckfilmsgenrer på ganska smarta och kreativa sätt.
Visa äldre kommentarer »