Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Vägen till Betlehem


Ur de enklaste förhållanden kan de mest fantastiska saker födas. The Nativity Story är ett drama om två helt vanliga människor, Maria och Joseph, en mirakulös graviditet, en mödosam resa och den historiska födelsen av Jesus.


Originaltitel The Nativity Story
Alternativ titel Nativity
Regissör Catherine Hardwicke
Manus Mike Rich
Genre Drama, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Ciarán Hinds, Eriq Ebouaney, Hiam Abbass, Keisha Castle-Hughes, Shohreh Aghdashloo, Ted Rusoff, Shaun Toub, Alexander Siddig, Oscar Isaac, Matt Patresi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 136
Filmnummer 45024

Recensioner

Skapad 2006-11-25 av crawler
Jag har inte sett mer av ”Tretton” än någon kvart i filmens mitt. Under den kvarten bombarderades jag dock av en sällsamt massiv kompott av knark, naket, dysfunktionalitet, uppgivenhet, frustrati...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-11-14
Väldigt fin och mysig film med väldigt bra skådespelare. Den här berättelsen kan man höra hur många gånger som helst utan att tröttna!
Lotso
2014-06-29
Jag har aldrig läst bibeln i sitt fyllo utan bara hört delar av den så hur mycket den följer det som står i bibeln har jag ingen aning om men som jag sa innan det är ingen dålig film det är bara inget för mig. Gillar du filmer som tar plats förr eller bibliska filmer lär du säkert tycka om den. Personligen håller jag mig till Life of Brian!
92axha10
2013-12-14
Ganska så rakt på sak. Filmen tar sig inga friheter eller konstrar till det. Den berättar historien och det är allt. Om man vill ha en annan tagning på materialet så finner man det inte här. Man får vad man förväntar sig.
labi
2010-02-10
Söt liten julfilm. Men ärligt talat är det här den mest ointressanta delen av Jesu liv. Faller på samma grepp som "Passion of the Christ" m.a.o.
Hitschmidt
2008-10-28
Jag hade ganka höga förväntningar på den här filmen, och tyvärr blev jag besviken. Jag gillar idén: en film om Jesus födelse, som koncentrerar sig på hans mor, hur hon handskades med att vara gravid, försöka få folk att tro henne...Men tyvärr lyckas inte filmen ge mig den känsla jag letar efter. Jag satt mest och undrade när jag skulle känna något.
charmtrollet24
2008-04-14
Gediget förundersökning, en film där Maria faktiskt ser ut att vara i rätt ålder (väldigt ung), vilket lyfter filmen. Kläderna var också väldigt tidstrogna, synd bara att det pratas engelska. Välgjord och välspelad, även miljöerna stämmer med hur det ser ut där. Svårt dock att nå upp till en femma då man vet handlingen i förväg.
M3MPHIS
2008-03-05
thomas comments ägde
Hojn
2008-01-14
Väldigt bra foto och vackra miljöer. Sådär bra skådisar, med undantag för Castle-Hughes som har ett ansiktsuttryck och med det lyckas hon nästan helt förstöra hela filmen! I övrigt var den lite utdragen.
ThomasW-dahl
2007-12-12
Svag 3:a. Brukar gilla historiska skildringar,men den här lyfter aldrig. Man har ju typ sett samma story några gånger. Den blir ju inte trovärdigare för det!
XenoMorph
2007-11-11
Menlös film utan något som hänger kvar på näthinnan efter man avslutat filmen. Det finns extremt lite om det här i bibeln så på ett sätt är det väl en bedrift i sig själv att lyckas få ihop en så lång film om det. Däremot innebär det att man får mer fria händer med vad man kan visa, vilket inte den här filmen tar vara på.
Visa äldre kommentarer »