1.8

Valentine

Valentine handlar om fem väninnor sedan småskolan, alla med samma dröm om den perfekta killen och den perfekta framtiden. På alla hjärtans dag får de kort med mycket obehagliga hot om en snar och våldsam död. Gänget upplever först korten som sjuka skämt, men blir snart en efter en mördade av en psykopat som inte skyr några medel när det gäller att döda sina offer. Mördaren hämnas gamla oförrätter, men han tycks inte ha något emot att döda oskyldiga personer som råkar komma i hans väg under jakten på kvinnorna. Spåren efter mördaren pekar mot en viss Jeremy Melton, en ung kille som gänget vägrade dansa med på en Valentine-fest i junior high school. Men polisen hittar inga som helst spår efter Melton. Det dröjer inte länge förrän kvinnorna inser att vem som helst av alla män de känner kan vara en galen mördare...

Originaltitel Valentine
Regissör Jamie Blanks
Manus Gretchen J Berg, Donna Powers, Wayne Powers, Aaron Harberts
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Denise Richards, Katherine Heigl, Johnny Whitworth, Jessica Capshaw, Marley Shelton, Jessica Cauffiel, David Boreanaz, Daniel Cosgrove, Hedy Burress, Fulvio Cecere, Woody Jeffreys, Adam J Harrington, Claude Duhamel, Wyatt Page, Benita Ha
Filmnummer 1938

Zingostar
2018-01-13
Jag har alltid gillat denna film. Bra mordscener. Hyfsad dialog.
2017-01-22
Med Scream 1996 levde slashergenren upp igen och det kom ett gäng mer eller mindre bra titlar. Valentine må vara risig med dagens mått mätt, men tillräckligt underhållande för att duga som skräckis. Det är ju ett gäng snygga brudar åtm.
2016-08-07
Inte den bästa skräckisen någonsin men långt ifrån den sämsta!
ItalyErik
2015-06-16
Rätt okay neoslasher faktiskt.
2014-10-26
Två saker är klara efter denna dåliga skräckis att David Boreanaz bör hålla sig till TV och Denise Richards kommer alltid bara få roller som snygg tjej utan större djup, om man inte menar urringningen.
mjölk
2012-11-26
2/10
yrkeschaufföre
2011-08-24
Jag tyckte att den var ganska bra tills jag upptäckte att jag såg den för fyra år sen, inget minne alls av det och det är ju inte bra. Varken mästerverk eller kass.
Biolm
2011-07-25
va var katherine heigl med? hahaha missa totalt... denise richards är iaf sjukt snygg!
Robkiller
2011-07-17
standard ungdoms-skräck.. med mycket "bu" effekter och hela idén bygger på att man inte vet vem som är mördaren. Inte speciellt bra, men kan väl inte säga att den var särskilt dålig heller.
SHAAWW
2010-06-25
Nästan bara femmor hittils förutom ''Muzzle '' Och Ladecima! Haha..