Valentine's Day

Filmen knyter samman fem olika historier i Los Angeles under en och samma dag - Alla hjärtans dag.

Originaltitel Valentine's Day
Regissör Garry Marshall
Manus Katherine Fugate
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Queen Latifah, Emma Roberts, Julia Roberts, Taylor Swift, Shirley MacLaine, Hector Elizondo

Skapad 2010-04-07 av frienatic
Om Avatar visar en framtid för film, i alla fall och om James Cameron får bestämma, så kanske Valentine’s day pekar mot en annan möjlig sådan med sin stjärnensemble där det packas in A-listar...   Läs mer »

2016-10-23
Dålig kopia av Love Actually.
Tatty
2016-02-17
Underbar, rolig och smågalen film med många kändisar man känner igen.
AjaxSwan
2016-02-15
Dussin, dussin, dussin-komedi med klyschor, klyschor, klyschor. 2:a (4/10)
spielmitmir
2016-02-14
Blaha blaha... Ett försök till en Love-Actually-copycat men big fail! Inga överraskningar, amerikanskt förutsägbart och tillgjort trams. Några småskratt räddar den från 1:an.
Albion
2015-04-26
Eftersom jag heter Valentin i andranamn måste jag förstås se denna filmen förr eller senare. Filmen har ett lite trevligt och familjärt anslag men är minst lika sötsliskig som befarat. Detta till trots gillar jag slutet riktigt mycket vilket höjer slutbetyget till en stark 2;a, dvs 2+
FUR
2014-08-12
Myspys!
MatildaSeve
2014-07-13
tyvärr var det inget som var bra med denna film. Allt var otroligt klyschigt och man blev bara trött av det. Storyn hade också många missar i sig!
Craxyknas
2014-03-23
Inte lika bra som Love Actually men ändå rätt så rolig. Bästa var ju i början när Criminal-Minds-skådisen skrek halsen av sig!
Rehn108
2014-01-07
En Love Actually-variant som utspelar sig på alla hjärtans dag istället. Jag håller inte med om att den är så klyschig, men däremot är den inte så intressant. Ashton Kutcher gör en bra roll, Topher Grace desto sämre. Filmen får en tvåa. Jag vet inte om det är något halvt pålagt på det eller inte.
MinotaurKing
2013-10-06