Vampire Hunter D
I en framtid regerad av övernaturliga varelser ber en ung flicka en vampyrjägare om hjälp att döda den vampyr som bitit henne.
Originaltitel | Kyûketsuki Hunter D |
Regissör | Toyoo Ashida |
Manus | Yasushi Hirano |
Genre | Anime, Skräck, Fantasy, Science Fiction, Animerad, 80-tal |
Skådespelare | Kaneto Shiozawa (röst), Michie Tomizawa (röst), Seizô Katô (röst), Satoko Kifuji (röst), Kazuyuki Sogabe (röst) |
Den är inte bra, men inte så dålig att den är helt värdelös. Den är inte tråkig, den är inte skrattretande (förutom någon enstaka scen här och där) den är inte så dålig att den blir bra, den är helt enkelt bara inte så bra. Halvkass animering (men rätt bisarr artstyle), helt okej soundtrack, endimensionella karaktärer, cool hjälte och en del skurkar med coola krafter. Den är inte ett totalt slöseri med tid, men det finns bättre filmer att se. Som uppföljaren...
Bra, snygg 80-tals anime med mycket action och gore. Se den på japanska, man ska inte se dubbat, det förstör bara upplevelsen. 3+.
Ser bra ut från början, men redigeringen blir rätt klumpig efter halva delen i filmen. Har en del ologiska delar, men framför allt så var den mest ologiska delen en talande hand(!) Ingen förklaring alls, den bara är där!?
Måttfullhet har aldrig varit Ashidas motto. Jag blev mätt redan efter 30 minuter. Kanske har det att göra med att den är så fult animerad och hemskt dubbad? Och om man ska se en snygg anime i samma stil så ska man se "Angel's Egg".
Så fruktansvärt jävla bra. ALLT!
bloodlust är verkligen helt ofantligt mycket bättre.. men den här ser man ändå utan att plågas alltför mycket, och med tanke på hur extremt sunkig och lågbudget animationen är, så e det en ganska bra prestation.
ok me tanke på att den e från -85
jävligt komisk scen när vampyrdoktorn blottar hennes boobie.
Den får en tvåa av mig, Bloodlust är mycket, mycket bättre.
Bra film men varför kunde dom inte göra den mörkare, jag menar man kan ju knappt urskilja huvudpersonen från de övriga skuggorna.