Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Vampire Hunter D: Bloodlust


Det är framtid och vampyrer traskar runt och svinar. Folket är skräckslaget och pris sätts på vampyrers huvud. D är en prisjägare. Dock inte som alla andra, han är nämligen halvvampyr. I bloodlust rövas en rikemansdotter bort och D antar uppdraget att rädda henne. Men under jakten träffar han andra vampyrjägare. Vänskap, kärlek och konflikter uppstår.


Originaltitel Banpaia hantâ D
Regissör Yoshiaki Kawajiri
Manus Yoshiaki Kawajiri
Genre Fantasy, Animerad, Romantik, Science Fiction, Thriller, Anime, Skräck, Action, Äventyr, Drama, 2000-tal
Skådespelare Kôichi Yamadera (röst), Megumi Hayashibara (röst), Toshihiko Seki (röst), Ichirô Nagai (röst), Hideyuki Tanaka (röst), Emi Shinohara (röst), Rintarou Nishi (röst), Yûsaku Yara (röst), Keiji Fujiwara (röst), Yoko Soumi (röst), Hôchû Ôtsuka (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2506
Filmnummer 4696

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av
Flicka kidnappad av vampyr. Familj skickar ut vampyr-jägare efter honom att föra hem flickan. Men är allt verkligen som det till en början verkar vara? Charlotte, en ung kvinna, förs mitt i natt...   Läs mer »

Kommentarer


Slegnirp
2016-09-05
Den här filmen är så vacker! En av de absolut vackraste filmer jag sett. Gräver man under ytan hittar man handling som är betydligt mer solid och mindre ostig än föregångaren. D är D och fungerar ungefär som förra filmen men nu har han fler intressanta karaktärer att interagera med och mot. Actionscenerna är grymma tack vare att både skurkar och hjältar har coola och fantasifulla krafter. Helt klart en av mina favoriter i genren.
Halofreak92swe
2015-09-20
Bättre än ettan på många sätt. Bättre tecknad framför allt. Hade den utspelat sig i rymden hade det varit awesome! Gillar D, mystisk och mäktig vampyrjägare med skills som får Neo att gapa av förvåning :) Dock så hittade jag ingen engelsk undertext som matchade japanskan helt.. Om man bara kunde förstå japanska!
Hypostas
2014-01-11
Hyfsat underhållande vampyranime.
DrJW
2013-11-21
Bättre än den första filmen från 85.
oapelmo
2013-01-01
Underhållande mystik men allt för far out bitvis
swordfish
2012-12-27
Har aldrig gillat Anime, alltid haft en förutfattad mening med det, men efter att ha sett denna så ger jag nog anime ett försök, eller iallafall en sportslig chans.
italian_fox
2012-08-13
Vampyrer och rymden. Att lyckas få dom två faktorerna att bli romantiskt tillsammans så förtjänar man en 4 eller 5 i betyg.
MaxMackan
2012-07-21
Trea eller fyra? Lite fånig men samtidigt oerhört underhållande och välgjord...
freak4life
2011-11-20
Likt GodofThunder störde handen mig något extremt. Har svårt att fastna för någon av karaktärerna. Annars helt ok och bättre än mycket anime.
GodofThunder
2010-12-06
mnjae... ok. störde mig rejält på handen, värsta sämsta sidekick
Visa äldre kommentarer »