2.2

Vänner och flickvänner

Tom övertalas att bära kistan när en av hans tidigare klasskamrater ska begravas. Problemet är att Tom inte kommer ihåg klasskamraten, något som kan bli jobbigt när han dessutom ska hålla tal i kyrkan.

Originaltitel The Pallbearer
Regissör Matt Reeves
Manus Matt Reeves, Jason Katims
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Gwyneth Paltrow, Michael Rapaport, David Schwimmer, Toni Collette, Carol Kane, Barbara Hershey, Michael Vartan, Bitty Schram, Jean De Baer, Elizabeth Franz, Mark Margolis

AlbinWesley
2016-10-16
Paltrow är faktiskt toppen här, mycket sympatisk och verklig gestalt. Berättelsen är ju något absurd, den välvilliga men patetiska huvudpersonen något svår att tycka om, och ja regin är ju inte något utöver det vanliga direkt - men jag tyckte den var trivsam nog, delvis just tack vare det absurda och patetiken, delvis tack vare Paltrow.
2015-01-13
Jag såg denna film första gången i början av 2000-talet då TV-serien Vänner ännu sändes och var något man inte ville missa. Jag gillade Schwimmer och hans karaktär Ross i serien och därför var det inte svårt att jag gilla honom även här. Mest är jag väl svag över denna tidens Gwyneth Paltrow. Själva filmen fungerar men samtidigt är det förståeligt att den har hamnat i glömska då den inte utmärker sig något extra i något avseende. 3-
Körsbär
2012-07-04
Vette tusan, känns som att man har sett detta förr.
KillerPutte
2010-01-23
(rek.3) En riktig stark komedi/drama som ligger på gränsen till fyran. David Schwimmer är strålande och är det inte synd att han är så djupt förknippad med "Vänner" istället för att vara den filmstjärna han har potential att vara? Filmen bjuder på en radda med sköna pinsamheter och förnedringsscener vilket gillas!
mgrankvist
2010-01-16
Usch. Woody Allen är kass. Woody-Allen-wannabees ät ännu värre! Skona ditt liv från den här filmen!
booby
2010-01-03
Pinsamheter och obeskrivliga situtationer med mer pinsamheter. Trots bottenskrapet i Schwimmers skådespeleri så levererar han ändå något godkännt. En svag 3a
MrMario
2009-08-02
Nej funkar inte alls
Girl83
2009-04-27
Helt okej
TimBuckley
2008-05-27
(rek 3a) Tveklöst en bagatellpärla!! Tycker om filmen, helt klart!... Filmen är (för att beskriva den) en slags hybrid mellan "The Graduate" spetsat med 30% Woody Allen, i dialogdriven pinsamhet och Django Reinharts utsmyckande toner, & får även lov att säga att Schwimmer därtill är ganska lik Hoffman i sin typ av uttryck i denna film, & Paltrow funkar (som vanligt) fint i sin roll... Ytterligare något som måste pikas är den HORRIBLA filminfon, den beskriver en scen i filmen, inte alls, inte ALLS vad den handlar om...Nedan ser jag att jag puttar ut en kommentar ifrån augusti 2004, filmen förtjänar mycket, mycket bättre än så! Själv känner jag att första 60 minutrarna är en 4a & de avslutande 30 en 3a, = hm, hm, hm en 3a eller 4a är frågan, men svaret är i båda fallen, ...gulligt & BRA!... :)
JPK
2006-02-07
Eftersom jag tidigare gav den daligt betyg for att jag inte gillade DS och nu har andrat mig om honom maste jag val hoja den en steg. lr hur?