Värsta gänget
Rachel ärver basebollaget Cleveland Indians. Spelarna tror att de äntligen fått en chans. Men allt Rachel vill är att de skall förlora, så att hon kan bryta kontraktet med staden och flytta laget till Miami.

Originaltitel | Major League |
Regissör | David S Ward |
Manus | David S Ward |
Genre | Komedi, 80-tal |
Skådespelare | Tom Berenger, Charlie Sheen, Corbin Bernsen, Margaret Whitton, James Gammon, Rene Russo, Wesley Snipes, Charles Cyphers, Chelcie Ross, Dennis Haysbert, Andy Romano, Bob Uecker, Richard Pickren, Steve Yeager (II), Pete Vuckovich, Stacy Carroll |
Det här är en film som jag såg flera gånger när jag var yngre. Då tyckte jag att den var väldigt rolig, främst på grund av Charlie Sheens karaktär som jag tyckte var väldigt cool. Så nylig... Läs mer »
En amerikansk komedi för basebollfanatiker. Hela filmen är mest en rad matcher utan att de baseras på något riktigt bra manus. Ganska seg och tråkig humor.
Detta är historien om ett minst sagt ... Läs mer »
En av de mest överskattade filmerna jag har sett.
Charmig och oförarglig komedi som även funkade på mig som inte kan ett jota om baseball. Bra rollista.
Kalas rolig knas sport komedi. Sen väldigt skoj se unga fräscha gamla hjältar då det begav sig.
Kanske den bästa sportkomedin som gjorts!
Jag kan erkänna att jag har en förkärlek för filmer med idrottslag med totala förlorare som vänder på allt och blir bäst. Här finns många härliga karaktärer och mycket (vuxen)humor. Väldigt roligt och fånigt dumt. Underbart.
I sin helhet gillade jag denna filmen. Mixen och blandningen mellan sport och komedi var perfekt balanserad och gör att denna filmen sticker ut i mängden.
En film för alla som älskar sport eller komedi.
Förmodligen den roligaste baseballfilmen som gjorts. Blir lite tråkigare under andra halvan vilket gör att betyget stannar på trean.
Lättsamt underhållande sport-komedi med sköna skådespelare.
Lite irriterande emellanåt men totalt sett rätt skön :)
I sina bästa stunder är det riktigt kul.