billiga elavtal

billiga elavtal

Värstingarna

Ett gäng tonåringar på ett ungdomsfängelse i Los Angeles startar ett fotbollslag tillsammans med sin ledare för att få mer självkänsla. Gridiron Gang bygger på en TV-dokumentär med samma namn från år 1993.

Originaltitel Gridiron Gang
Regissör Phil Joanou
Manus Jeff Maguire
Genre Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Dwayne Johnson, Xzibit, Kevin Dunn, Leon Rippy, L Scott Caldwell, Jade Yorker, David V Thomas, Setu Taase, Mo McRae, James Earl, Trever O'Brien, Brandon Mychal Smith, Jurnee Smollett-Bell, Michael J Pagan, Jamal Mixon, Danny Martinez, Joe Seo, Mary Mara

Skapad 2019-12-07 av Rollywood
Phil Joanou regisserar här en historia baserad på filmen Gridiron Gang (1993) med Louis Gossett Jr. Nu med ett helt nytt manus av Jeff Maguire som bland annat skrivit Clintan-rullen I Skottlinjen fr...   Läs mer »

fridenpaden
2018-05-19
Tror jag har sett den här förut, eller så liknar filmen nåt annat jag sett. Hur som helst. Den är go. Jag blev underhållen.
2017-07-05
Överdrivet sentimental och enkel och visst är det en inspirerande historia egentligen men så jävla dränkt i hollywoodsmör och trams.
HerrNenne
2017-02-23
Klippochklistra från andra sportfilmer. Ointressant story och karaktärer, även om regissören försöker skapa något som helst intresse i det genom att dra till med de värsta klyschorna en sportfilm/ungdomsfilm/film i allmänhet kan hitta typ. Blir lite vämjeligt. Dwayne gör ett pinsamt platt jobb.
Zebulonm
2015-05-01
En rätt bra rulle. Visst det är en sann historia men det är lite väl mycket american sentimental stuk på den för att få högre betyg....
2014-12-09
Här finns absolut inget nytt vare sig bild- eller berättarmässigt. Detta är en film som jag har sett massor av gånger innan. Det jag borde fråga mig är varför jag ser dessa filmer som jag vet kommer likna det jag redan sett i andra filmer. Svaret är nog att jag gillar sport och jag gillar det positiva budskapet som finns i det förutsägbara.
emmalona
2013-02-17
Bra, stark, gripande! Indoiratuob
torres80
2012-09-19
Mycket härlig o underbar film :-) sen kanske det inte är en femma även om jag satt det som betyg! Men det finns inte så många bra filmer i sport kategorin! O att den dessutom är en sann historia gör det ännu bättre. Tycker både xbit? O the rock gör bra roller som coacher. Absolut värd o se o gillar man sport filmer är det här en kanonrulle.
Xenox
2012-07-19
Jag blev besviken, förväntade mig mer.
Fred12
2011-09-25
Måste klassas som underskattad. Tycker om denna typ av film och Dwayne Johnson är helt rätt val för huvudrollen.
Lucasrhyme
2010-01-19
Hade höga förväntningar, men det blev lite överdrivet. Speciellt i själva matcherna(något som kanske bara fans av sporten kan förstå). Också väldigt klychig, men helt klart värt att titta på iaf.