Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Vengeance: A Love Story


En krigsveteran söker hämnd mot dem som överföll en ensamstående mamma.


Originaltitel Vengeance: A Love Story
Regissör Johnny Martin
Manus John Mankiewicz
Genre Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Anna Hutchison, Talitha Eliana Bateman, Deborah Kara Unger, Don Johnson, Joshua Mikel, Rocco Nugent, Joe Ochterbeck, Carter Burch, Charlene Tilton, Dikran Tulaine, Kara Flowers, Jimmy Gonzales, Cory Scott Allen, Mike Pniewski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 74
Filmnummer 125457

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2020-11-02
Övergrepps-scenen är förvånansvärt obehaglig, därutöver är det rätt så lamt och taffligt, och trovärdigheten är duktigt låg. Dessutom är det alldeles för lite Cage. Men filmen har ändå ett visst underhållningsvärde. (6/15)
StureStenhög
2019-02-09
Det här var mer än lovligt taffligt, och verkligen totaluselt regisserat. Hade den bara velat vara en b-ig hämndrulle, så hade man kanske kunnat ha visst överseende med det och bara låtit sig roas av den ofrivilliga humorn och de karikatyriska karaktärerna. Men den är trots allt baserad på en bok som fokuserade på våldtäktsoffrets inre plågor, men den delen tappar man bort totalt här. Istället får vi en Nicholas Cage som magiskt lyckas dyka upp på rätt ställe hela tiden, och ett händelseförlopp som är helt orealistiskt. Samtidigt försvinner aldrig känslan av att de ville göra något seriöst av det här, och den kombinationen är inte lyckad
Olof_Gronlund
2018-08-25
Gillar hur storyn faktiskt byggde på offret och känslorna och samspelet mellan personerna, man byggde upp filmen väldigt bra och gick inte bara pang på rödbetan och gjorde den till en actionfilm. Tycker där är en del saker som är orealistiska bara tyvärr, men faktiskt bättre än jag trodde. Hade det bara varit action hade den blivit som vilken annan film som helst. Anna Hutchinson spelar väldigt bra.
fridenpaden
2018-07-21
Baserat på en bok av Joyce Carol Oates. Kanske filmens räddning då historien faktiskt mer fokuserar på våldtäktsdådet och dess efterdyningar för familjen än hämnden. Stabil trea. Bra skådisprestationer rakt över.
asasae
2018-01-13
Började väldigt tufft och var känslomässigt tung att se, men tappade och blev mindre bra. Förtjänade ett bättre slut.
Djason
2018-01-12
Bra b film som Nicholas Cage släpper i tid och otid nu för tiden, denna har han även varit med och producerat. Bra och enkel handling. Bara att bortse från det ologiska.
jp
2017-04-05
Gillade den. Enkel men bra. Klart man har sett det förut men lite vigilantevåld är alltid nice.