Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Venom: Let There Be Carnage


Eddie Brock brottas med livet som värd för den utomjordiska symbioten Venom. Han försöker återuprrätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som dock flyr fängelset och blir värd för varelsen Carnage.


Originaltitel Venom: Let There Be Carnage
Regissör Andy Serkis
Manus Kelly Marcel, Tom Hardy
Genre Action, Äventyr, Science Fiction
Skådespelare Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Peggy Lu, Sian Webber
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 277
Filmnummer 141112

Recensioner

Skapad 2024-03-16 av GabrielN89
Marvel startade sitt projekt att göra några av sina skurkar till antihjältar mycket sent i sitt filmmakeri och om DC Comics har en spretig kompetens på det så har Marvel en stenfast bättre kompe...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2024-04-15
Kan inte säga mer än att detta är ett stort skämt till film, borde inte ens få kalla sig film, patetiskt dåligt utfört och då är ändå Tom Hardy och Woody Harrelson två riktigt bra skådisar i rätt filmer, med rätt manus och bättre regi, ska inte klanka så mycket på regissören Andy Serkis här såsom många gör med t.ex Zack Snyder för hans DC filmer, för det är sällan regissörens fel faktiskt, det är manusförfattarna som ska ha skit och i detta fall så ska Tom Hardy ha skit för han ska hålla sig ifrån att skriva manus och hålla sig till att agera skådespelare istället, så jag vet att Andy Serkis som också är en duktig skådis, kan regissera men här blir det tyvärr pannkaka av det hela. Tom Hardy som är en duktig skådis ser ut att vara här för lönechecken och inget annat, han ser ut att tänka mer på vad han ska göra med alla pengar efteråt än att verkligen försöka göra nåt vettigt och bra av sin roll i filmen och likaså Woody som alltid är suverän i alla sina roller, här är det mer som att det är semester och han bara latjar lite lätt och tänker på alla pengar han får för det, så dom enda som verkar anstränga sig något är duktiga skådisarna Michelle Williams som är tillbaka från första filmen som Hardys kärleksintresse och så Naomie Harris som är en bra skådis, trots att hennes roll i denna film var patetiskt dåligt skriven, vi har även Stephen Graham med som antagligen är polare med Tom Hardy för annars förstår jag inte varför han blev utvald att spela Amerikansk polis när han är Brittisk, även om han är duktig så är han den minst kända av dom och vem som helst hade kunnat göra hans roll, så inget direkt plus där heller...och första filmen var inget mästerverk alls men det var åtminstone bättre än denna sörja, den gick att se, detta är bara ett stort skämt, men vad kan man förvänta sig av Sony, dom har inte gjort något vettigt av sitt "Spiderman universe" utöver sina animerade filmer, jag hoppas att att dom återför alla rättigheter till Marvel och Disney och låter som sköta allt som har med spider man att göra, för detta är bara sorgligt dåligt, eller patetiskt rättare sagt, så vill man bespara sig massa tid, så rekommenderar jag att undvika denna till varje pris, oerhört patetiskt dåligt från början till slut, betyget blir en mycket svag 1:a
Robkiller
2023-09-28
Rullar väl på, men tar sig aldrig.
Bumbi78
2023-06-22
Själva filmen klockar in på blygsamma 84 minuter, kortaste marvel jag känner till. Och tur var det, för hade den hållit sedvanlig speltid skulle bottenbetyget blivit aktuellt. Obefintlig story, tramsiga försök till humor och en skurk som kanske skulle göra sig i en kort sketch, men inte en hel film. Även Hardy verkar uttråkad.
amam
2023-03-23
Hardy är ju bra men resten är under all kritik. Verkligen en trist röra. Svag tvåa.
karlmats
2023-02-27
Bättre än jag trodde, men det handlar nog mest om förväntningarna än någonting annat. Överlag skulle jag nog t.o.m. säga att den är snäppet bättre än föregångaren, om inte annat för att den har den goda smaken att vara väsentligt kortare. Höjdpunkterna här är Hardys interagerande med Venom, det blir mycket gnabbande dem emellan och det är oftast ganska underhållande. Harrelson och Harris baddingar gör inte så mycket för mig och manuset känns väl i stort ganska trött. Men det är iaf snyggt och lagom harmlöst, jag har dock en känsla att den här filmen är lite ljusare än den första, här ser jag iaf oftast vad som händer när de värsta CGI-festerna brakar lös, det har jag för mig att man inte gjorde senast. Det får bli en ganska stark 2a som öppnar bättre än den klarar av att behålla till slutet.
Afflicter
2023-02-15
Hardy och Serkis får skämmas ordentligt för den här filmen. Det finns i princip ingen handling och det som sker är så otroligt amatörmässigt hanterat att man kunde tro att det är en dålig studentfilm. Det är knappt en film alls förresten. Serkis verkar ha väldigt bråttom, men på samma gång finner han tid att klämma in hur många onödiga intetsägande (försök till) humorscener som helst. Carnage som karaktär förtjänade en större och mycket bättre film än det här skräpet. Största mysteriet är nog hur man lurade med Michelle Williams.
Björkman
2023-01-28
Underhållande, men inte mycket mer än så. Okej humor, men hade gärna haft än mer mörker. Woody Harrelson passar som Cletus Kasady, men karaktären får inte ut så mycket som han får i serietidningarna om vi säger så. Störst problem har jag likt i föregångaren Venom med castingen av Tom Hardy som Eddie Brock. Inte för att Hardy är dålig, det är han aldrig och han gör det han kan, men det är bara felcastat (inte lika felcastat som Topher Grace som Venom i Spindelmannen-filmerna, men det är ju inte så svårt att slå). Brock ska vara snarare en ung, vältränad Dolph Lundgren fysikmässigt. Okej film om man bara vill slå ihjäl en stund.
Olof_Gronlund
2023-01-02
Ogillar allt för mörka miljöer, blir så svårt att se vad som sker. Förstår om det behövs mörker här, men när det ändå bara är effekter kan man ju lika gärna gör det lite ljusare. I övrigt dåligt försök till komik och blir bara en film som går runt i bakgrunden.
Starlette
2022-11-24
Gillar humorn, och att det finns ett slags djup ibland.
vonadel
2022-04-26
Inte dålig men sämre än sin föregångare. Vet inte, känns som det är en hel del felcastat i denna film. Venom är ju en ganska spännande karaktär egentligen...men nu vandrar han nog vidare in i Spiddes värld. :) 5/10
Visa äldre kommentarer »