1.9

Vi hade i alla fall tur med vädret - igen

Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig utan att resan ska bli lugn och sansad. Naturligtvis blir det inte så, istället bjuds det på turbulenta möten med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och inte minst en råtta med smak för husbilsinredning.

Originaltitel Vi hade i alla fall tur med vädret - igen
Regissör Kjell-Åke Andersson
Manus Kjell-Åke Andersson, Santiago Gil
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Rolf Skoglund, Claire Wikholm, Mikaela Knapp, Jacob Ericksson, Ellen Jelinek, Sofia Ledarp, Anders Ahlbom, Dennis Önder, Sissela Kyle, Urban Eldh, Ulla-Britt Norrman, Gustav Berg, Magdalena in de Betou, Robin Stegmar, Johan Glans, Ulf Kvensler
Betygsantal 2075

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Gösta och Gun är pensionärer och lever ett lugnt liv som vilket äldre par som helst. Gösta är dock understimulerad och längtar efter att få komma iväg nånstans och njuta av vädret och träf...   Läs mer »

sodomiten
2023-11-25
Det här är så dåligt och så tråkigt att jag bara orkade se ca 30 minuter. Men lite kul att återse "bönrullaren" från Beck..
Björkman
2023-08-07
Över förväntan. Jag har dragit mig för att se denna då jag tycker att ettan är kass. Tvåan är ingen superrulle, men smårolig och bjuder på betydligt bättre underhållning än ettan. Rolf/Gösta gör filmen och övriga är verkligen statister. Som helhet en helt okej svensk komedi.
Gordyal
2022-02-14
Inte så illa som befarat. Småputtrig och lättglömd. (5+/15)
FabianBom
2018-03-20
smårolig, men filmen kom för sent, skulle kommit slutet av 80talet eller början av 90talet istället.
Nalleman
2018-02-26
Så här illa blir det när man försöker mjölka ur mera intäkter ur ett tidigare vinnande koncept. En riktigt dålig film med usel dialog och ytterst få lyckade skämt.
2017-11-04
Så jäkla usel, urkl!!!!!
partydoll
2015-08-14
Blir en 3a tyckte den va bättre än 1an
Asmorod
2014-02-06
Inte alltför pjåkig uppföljare, faktiskt.
gossen49
2013-12-15
Har man sett första filmen är det bättre att se den om igen Denna uppföljare var tråkig och tramsig och onödig. Inte rolig Betyg 1
apelsin87
2013-12-15
Rolf Skoglund,Claire Wikholm och Johan Galns cameo är det enda som är bra med denna värdelösa film. Bedrövliga skådespelarinsatser.