Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Vi har många namn


Zetterling övergiven i TV-pjäs beställd av BBC för internationella kvinnoåret 1975.


Originaltitel Vi har många namn
Regissör Mai Zetterling
Manus Mai Zetterling
Genre 70-tal
Skådespelare Ewa Fröling, Mai Zetterling, Gunnar Furumo, Gun Jönsson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 27216

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fisk0
2022-09-19
Fantastisk inledning, men den tappar fart efter det och blir mest gnälligt. Vet inte hur feministiskt det är med en kvinna som blivit så ett med sin relation att hon inte tycks vara något annat? Finns andra från den här perioden som jag tycker tagit sig an ämnet på intressantare sätt, särskilt Marguerite Duras som ju urforskat den här typen av självutplånande ur spännande vinklar, men den här verkar inte riktigt vilja säga något annat än knyta ihop det med religiöst martyrskap och något vagt hippiefrikyrkosektgrejs. Synd att något som börjar så starkt sveps bort i något sånt flum. Blir en trea.
andmoreagain
2020-07-26
Flumfilm som kanske inte har det rätta stinget utan upplevs nog mer som ganska tråkig. Den snälla och svaga trean är naturligtvis Ernst Günthers förtjänst. Typiskt att det är mannen som ordnar och fixar jobbet i en sådan här typ av viktig film. Leve patriarkatet!
Ful_fisk
2020-03-01
Fint att se Zetterling regissera sig själv, och dessutom i en riktigt stark roll! Experimentell avant garde-film med feministiska förtecken som engagerar och känns uppfinningsrik i sitt foto. Fortfarande inte i klass med hennes verk från 60-talet, men en sevärd film är det!