2.1
2.1
Vi litar på Gud
Broder Ambrose har tillbringat hela sitt liv i kloster, och ger sig ut i världen för att försöka få ihop pengar till det nu nedläggningshotade klostret.

Originaltitel | In God We Tru$t |
Alternativ titel | Gimme That Prime Time Religion, In God We Trust |
Regissör | Marty Feldman |
Manus | Marty Feldman, Chris Allen |
Genre | Komedi, 80-tal |
Skådespelare | Richard Pryor, Peter Boyle, Louise Lasser, Marty Feldman, Andy Kaufman, Wilfrid Hyde-White, Severn Darden |
Hade väntat mig ett bottennapp men tiden gick och jag fnissade några gånger. Kan tänka mig att den var vågad och blev kritiserad när den kom men satiren är ganska snäll. Tidstypisk humor som påminner starkt om Mel Brooks-filmerna. Det är något vänligt och snällt över Marty Feldmans ansikte och sen ögonen som spretar åt alla håll. =)
Den har sin charm även om den inte är stark eller säker. Jag känner mig road men ser jag om den någon gång så kanske betyget inte håller sig lika hårt.
Har för mig att det var typ en enda rolig scen i denna. Precis i början eller något. Resten stank...
Njae,hur rolig Marty Feldman än må vara sä är den här filmen ingen höjdare. Det är långt mellan skratten. Rekommenderar hellre Det våras för Frankenstein. Där är Feldman kanon !