Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Victor Frankenstein


Vetenskapsmannen Victor Frankenstein och hans briljanta assistent Igor Strausman delar en nobel vision om att hjälpa mänskligheten genom deras banbrytande forskning om odödlighet. Men Victors experiment går för långt, och hans besatthet får skrämmande konsekvenser. Bara Igor kan hjälpa sin vän tillbaka från galenskapens kant och rädda honom från hans monstruösa skapelse.


Originaltitel Victor Frankenstein
Regissör Paul McGuigan
Manus Max Landis
Genre Drama, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare James McAvoy, Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Mark Gatiss, Callum Turner, Louise Brealey, Freddie Fox, Daniel Mays, Bronson Webb, Alistair Petrie, Adrian Schiller, Charles Dance, Valene Kane, Spencer Wilding, Nicola Sloane
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 303
Filmnummer 115132

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


AsianDawn
2018-10-31
Det här är filmvärldens svar på ljummen mellanmjölk. Stabil, men blir aldrig särskilt spännande.
Gordyal
2018-04-21
Nä, det vill jag inte påstå. Det var nog en tuff idé på ritbordet, men slutprodukten blev inget att jubla över. Jag gillade vissa scener och sekvenser, men helheten haltar rejält. (5/15)
Robkiller
2018-02-19
Frankenstein-film med helt ok effekter och McAvoy är bra som vanligt, men det tar sig aldrig riktigt, utan rullar mest på.
Rai
2018-01-02
Jösses, NEJ!!!
santiago
2017-03-07
Hyfsad underhållning fram till det totalt värdelösa slutet.
StureStenhög
2017-02-28
En väldigt blek film som helt och hållet saknar personlighet. Den förlitar sig också alldeles för mycket på cgi för att den rätta stämningen ska kunna infinna sig, och man hade gärna fått tona ner McAvoys excentriska sidor lite grann. Men det är iaf positivt att de försöker göra någonting lite nytt med den här historien, de gör det bara inte på ett så speciellt bra eller intressant sätt. Det finns förvisso inget här som är rent bedrövligt, men det är alldeles för avslaget för att det ska kunna bli något annat än en gäspning
Bumbi78
2017-02-22
Pang på rödbetan med blixtrande effekter och överspel. Det är inte utan att gamla floppen Van Helsing automatiskt dyker upp nånstans inne i hjärnstammen. Underhållande nog att slötitta på, men knappast något som skulle tillföra eller ens förvalta fenomenet Frankenstein något.
HerrNenne
2017-01-13
Helt okej faktiskt. Börjar överraskande bra med en intressant Radcliff, men höjer sig tyvärr inte utan hamnar i samma Van Helsingstämning som de flesta av de här filmatiseringarna på samma tema.
Kayuzuzu
2016-09-13
En 4:a pga homoerotiken. En 2:a hade det varit utan den.
martineden
2016-09-09
[rek. 2] Förvånande ljummen film. Kan inte direkt säga att jag tycker att den är direkt dålig. Jag tycker att monsterdesign och scenografi osv är bra, tycker även att skådespelarna gör ett bra jobb. Jag tror bara att man är allmänt trött på postmodernistiska versioner av filmer, där de inte bara berättar en historia i sig utan även historien om hur den berättats förut, i till exempel alla nickar till de äldre Frankensteinfilmerna. Helt okej men faktiskt inte bra. 2.
Visa äldre kommentarer »