Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Violent Night


När en grupp legosoldater bryter sig in i en rik familjs hem på julafton, och tar alla som gisslan, är teamet inte förberedda på en oväntad motståndare: Jultomten.


Originaltitel Violent Night
Regissör Tommy Wirkola
Manus Pat Casey, Josh Miller
Genre Komedi, Action, 2020-talet
Skådespelare David Harbour, John Leguizamo, Alex Hassell, Alexis Louder, Cam Gigandet, Edi Patterson, Beverly D'Angelo, Leah Brady, Alexander Elliot, Brendan Fletcher, André Eriksen, Mike Dopud, Mitra Suri, Stephanie Sy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 79
Filmnummer 143801

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2023-03-22
Remake på en remake och på en 5:e remake och vi har en galen tomte 3.0 igen... Eller något sånt, men den hade behövt vara 5.0 istället. Visst detta är kul, fast ändå lite mähe var detta allt? Den hade behövt vara lika galet som vissa "Stranger Things" avsnitt fast värre för att vara något extra.
Suzolid
2023-01-14
Lätt bäst i sin smala genre!
araka
2023-01-14
Uppfriskande!
Kiamal
2023-01-07
Ojämn. Tramsig. Positivt rå. Stundtals skön. Det obligatoriska woke-elementet med blandfamiljen känns forcerat, relationen känns inte trovärdig - stör upplevelsen genom hela filmen.
apelsin
2023-01-06
Tycker inte skämten var roliga, ganska så jobbig och tramsig film, når inte riktigt upp till en tvåa
Netrag
2022-12-23
För att vara en julfilm förtjänar den egentligen betydligt bättre betyg än en tvåa. Det är ju egentligen en genre i sig, som har inslag som gör att det aldrig blir riktigt bra. David Harbour är som klippt och skuren för rollen. En del scener är brutalt underhållande, men sen har vi dialogerna och historien som drar ut filmen till 112 minuter. Helt klart sevärd, men jag tvivlar på att jag kommer se den en andra gång.
Robkiller
2022-12-21
Jultomten röjer runt med slägga. Väldigt ojämn, men ändå underhållande.
PeterTheW
2022-12-19
Ensam hemma möter Die Hard, ja. Skitkul premiss, men det glimmar inte riktigt till. Harbour är underbar, men det blir inte skruvat nog.
djonipony
2022-12-19
Hade världens potential. Ensam Hemma möter Die Hard, var det jag såg framför mig. Bjuder rätt bra underhållning. Harbour är kanon! Utöver woke-elementen, som stör och tar fokus från själva filmen, så kanske det är mer katt-och-råtta-lek jag saknar. Kanske kan sätta fingret på det efter en omtitt. Oigenkänlig Beverly D''Angelo med nytt utseende och näst intill mansröst. Kul ändå rent julfilmshistoriskt, att hon har en roll.