Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Virtuosity


Polisen utvecklar en maskin som besitter egenskaper från en mängd våldsamma mördare. Den ska användas som ett redskap för polisen att träna på, men maskinen lyckas fly.


Originaltitel Virtuosity
Regissör Brett Leonard
Manus Eric Bernt
Genre Action, Thriller, Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Louise Fletcher, Russell Crowe, Denzel Washington, William Forsythe, William Fichtner, Kelly Lynch, Traci Lords, Costas Mandylor, Heidi Schanz, Stephen Spinella, Gordon Jennison Noice, Christopher Murray, Kevin J O'Connor, Kaley Cuoco, Mari Morrow
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 675
Filmnummer 6659

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Powha
2018-08-06
Komiskt dålig.
dudson
2017-09-18
Allt i genom hel rutten! Måste vara en av dom sämsta filmer som nånsin gjorts. Washington ser mest ointresserad ut. Fast Crow gör sin roll med övertygelse. Sen coolt som fan dom slängt in lite Ultimate Fighting som var as populärt här runt 94/95. Plus poäng till det iaf"
Rele
2015-04-21
En dålig film. Trots flera ofta duktiga skådespelare ger jag en svag tvåa.
Krille80
2015-01-08
Denna film är inte direkt den första man börjar rabbla upp när man tänker på vare sig Russel Crowe eller Denzel Washington. Båda är säkert tacksamma för detta då detta inte är någon jublande förställning. Samtidigt har den signifika 90-talskänslan som jag nog alltid kommer att älska p.g.a att jag upplevde mina tonårsår under 90-talet.
Dutch
2014-10-26
Skön 90-talare med schyssta kläder och stajl.
Bumbi78
2014-04-24
Ett barn av sin tid är väl rätt uttyckt. Internet var nytt och VR väldigt spännande. Det dök upp ett gäng liknande titlar under den här perioden (Gräsklipparmannen, Nätet, Strange Days) och även om de oftast känns extremt daterade och fåniga idag är det roligt att se dem som tidsdokument. Fullproppat av 90-talets stil och effekter samt ett högt tempo gör den här rätt underhållande, och Crowe som ung och rejält flippad cyberskurk var roligt att se.
KyLLo
2012-04-28
Spektakulär, men det blir nog lite för mycket av allt.
Robkiller
2011-12-12
Helgalen A.I. löper amok i en människoliknande robotkropp och den mordanklagade polisen släpps ut ur fängelset för att stoppa den. Denzel Washington spelar sig själv som vanligt i polisrollen och Russell Crowe fungerar rätt bra som urflippad skurk. Virtual Reality temat var vanligt vid den här tiden och de försöker bygga lite på det, även om det mesta ser rätt fult ut. Filmen fungerar väl ok utan att vara något speciellt, känns väldigt 90-tal.
booby
2010-04-30
Mjaaaaa. Russel var väldigt skön i sin roll men annars var det inte mycket att hämta. Demolition Man är klart bättre, Virtousity får en 2a.
chris_lambert_
2010-02-22
Något som Van Damme skulle gjort bättre .. Lamt och enformigt.. Kul enbart för att se Russel Crowe i skurkrollen.
Visa äldre kommentarer »