1.8
1.8
Vitt skräp

I sökandet efter försoning med sitt förflutna hamnar Sami i ett litet samhälle där han träffar Kim. De båda möter den lokale gangstern Gubben som driver ett till synes sofistikerat metamfetaminimperium tillsammans med sina två söner. Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som inser att han är i fara. För att komma undan med livet i behåll måste han snabbt göra upp en plan.
Originaltitel | Vitt skräp |
Alternativ titel | White Trash |
Regissör | Tobias Nordquist |
Manus | Andreas Doyle, Joel Forssell, Anton Hagwall |
Genre | Action, Thriller, 2020-talet |
Skådespelare | Ola Rapace, Ida Engvoll, Peter Viitanen, Erik Bolin, Donald Högberg, Peter Eriksson, Mitcho Batalov, Malin Arvidsson, Alan Adler, Fredrik Berglund, Sebastian Stakset, Fredrik Wagner, Jimmy Lindström, Dakota Trancher Williams, Jonatan Blode |
Skön stämning, dialogen är välskriven och underhållande, skådespelarna i de större rollerna levererar och upplägget är helt okej. Utspelar sig under 80-talet. Fotot är inget vidare men det kan vara medvetet för tidsandan. I det stora hela känns det som en videobutiksrulle från tiden då det var inne. Slutet är överdrivet, annars bra för stunden. Stark tvåa.
Ryckig handling och menlösa tillbakablickar. Trots låga förväntningar lyckas den ändå vara sämre, trots i grunden vettiga skådespelare.
Inte fullt så usel som jag hade förväntat mig, hyfsat snyggt foto och helt okej skådespeleri, manuset är inte bra, men funkar (dock på gränsen). Sen är det ju kul att den utspelar sig i ens närmiljö!
Meningslöst våld, uselt skådespeleri och dålig sminkning. Bajsigt manus. Som väntat ungefär