Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Vrålet från vildmarken


Den varmhjärtade familjefadern Chet har tagit med sig familjen på vildmarkssemester. Frun och barnen är inte lika entusiastiska men Chet hoppas på en härlig semester. När en odräglig svåger dyker upp oanmäld med sin familj blir det värre än någon hade kunnat tänka sig...


Originaltitel The Great Outdoors
Regissör Howard Deutch
Manus John Hughes
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Annette Bening, John Candy, Dan Aykroyd, Stephanie Faracy, Chris Young, Hilary Gordon, Rebecca Gordon, Ian Michael Giatti, Robert Prosky, Zoaunne LeRoy, Lucy Deakins, Nancy Lenehan, John Bloom, Lewis Arquette, Britt Leach
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 683
Filmnummer 6999

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


yrkeschaufföre
2018-01-27
Jag såg om den och hade för mig att jag inte gillade den sist, nu tyckte jag att den var okej tills jag läste min egen kommentar, jag håller verkligen med mig själv men nu känns filmen som en av alla de där ettorna jag har satt som jag ändå ser om med jämna mellanrum. John ä nästan bra och Dan är helt värdelös.
fridenpaden
2016-07-02
Riktigt larvig. En av John Hughes sämre. Konstigt att jag inte sett den tidigare.
isecore
2016-03-09
Hur fan tyckte folk att sånt här var roligt och värt att producera på 80-talet?
ziferN
2014-07-30
Mysigt och underhållande, men kanske inte direkt kul, dock så fungerande filmen ändå helt klart att titta på eftersom det är avslappnande underhållning. John Candy är dessutom en favorit men ungdomskärleken var en aning klichéartat, det kändes som en upprepning av något man har sett minst hundra gånger tidigare.
Kubrick
2014-07-02
Skräp, inte roligt någonstans. Även om jag gillar Candy.
eandersson
2014-06-14
Jag håller med yrkeschaufföre om kärlek och björn, resten var Valium blandat med Rohypnol som tillsammans blir det nya sömnpillret; Still-KNOCKED. Hade lite förväntningar då jag gillar den här sortens 80/90-talsrullar + skådisar, men det här gick inte alls hem trots bra förutsättningar.
yrkeschaufföre
2013-01-21
Näää, så mycket som är fel, John Candy kan väl inte spela den normale killen? Jag gillade egentligen bara historien om tonårskillens kärleksäventyr. Och björnen, björnen var faktiskt ganska kul! Okej en väldigt stark etta, får den då.
Xenox
2012-07-25
Svag trea. Smårolig familjekomedi.
johan93
2011-08-05
Sjukt bra film med ett störtskönt soundtrack. Både Candy och Aykroyd är roliga...
märy
2010-11-05
KUNGAR som sagt, tillsammans med john hughes <3
Visa äldre kommentarer »