Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

George W. Bush


George W. Bush går samma väg som sin far och blir president efter ett tumultartat val. En krönika över Bushs liv och hans tid som president.


Originaltitel W.
Alternativ titel Bush
Regissör Oliver Stone
Manus Stanley Wieser
Genre Drama, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Josh Brolin, Elizabeth Banks, Thandie Newton, Richard Dreyfuss, Ioan Gruffudd, Jesse Bradford, James Cromwell, Jason Ritter, Ellen Burstyn, Scott Glenn, Jeffrey Wright, Colin Hanks, Bruce McGill, Toby Jones, Rob Corddry, Stacy Keach, Marley Shelton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1337
Filmnummer 64560

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Asmorod
2019-02-04
Wow. Villen fullkomlig besvikelse.
Bomkia
2017-03-19
Är som bäst när det handlar om själva planeringen av Irak-invasionen, tycker mest den biografiska delen blir segt. 3a.
Ful_fisk
2015-05-17
Oliver Stone har på senare år inte kunnat matcha sitt fornstora jag då han gjorde några av de mest massiva och fängslande politiska filmerna någonsin. Den här filmen är den som kommer närmast klassiker som JFK, Plutonen, Salvador och Natural born killers, ett fascinerande och trovärdigt porträtt av George W. Bush (som för övrigt fortfarande var president när filmen spelades in). Starkt nog smutskastar filmen aldrig Bush som människa, utan kritiserar snarare det samhälle som lyfter fram en sådan man till att bli den mäktigaste mannen i världen. Josh Brolin är strålande i huvudrollen, och scenerna där Irakkriget planeras är rentav otäcka. Dick Chaneys tankegångar kommer att hemsöka mina drömmar långt in i framtiden.
snyltare
2014-01-27
Bush framställdes som mindre av en stolle än han brukar. Fräscht i sig. Men filmen var alldeles för lång och seg, och dessutom hängde jag inte riktigt med i alla konflikter - vem var vem?
Metheuz
2013-07-18
George W Bush live och leverne intresserade mig inte nämnvärt på riktigt och det gör det verkligen inte i den här filmen heller.
yrkeschaufföre
2013-06-30
Snygg och välspelad men alldeles för lång, visst finns det en intressant historia att berätta men det kunde gjorts så mycket bättre. En stark tvåa.
Hogman
2013-06-09
Intressant film, är verkligen Bush så som i filmen på riktigt? Rycker med huvudet, slafsar med maten och kan inte ta kritik? Josh Brolin är skitbra förresten.
Necross
2013-03-17
Börjar helt okej, men sedan blir det för långt och segdraget. Dessutom har jag svårt att förstå om det är en komedi eller inte - de kända skådisarna i politikerutklädnad förstör det seriösa.
Oskar16
2012-09-17
"En av årets bästa filmen" utlovades det på DVD-fodralet. Men jag måste säga att det här var ett av de större bottennappen jag har beskådat. Att Bush framställs som väldigt flamsig och oseriös vilket blir otroligt tröttsamt att titta på i längden. Dessutom har filmen ett minimalt underhållningsvärde. Otroligt dålig film helt enkelt. Kan inte bli mer än en etta i betyg.
Paramis
2012-04-19
Kändes meningslös. Inget intressant alls. Se The Kennedys istället.
Visa äldre kommentarer »