2.5
2.5
Waiting for Forever
En berättelse om en kille som är tillfreds med att leva sitt liv utan jobb, men med en ung skådespelerska till flickvän.
Originaltitel | Waiting for Forever |
Regissör | James Keach |
Manus | Steve Adams (III) |
Genre | Drama, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Rachel Bilson, Nikki Blonsky, K C Clyde, Blythe Danner, Matthew Davis, Larry Filion, Tom Sturridge, Richard Jenkins, Jaime King, Nelson Franklin, Richard Gant |
Enkel, underhållande och faktiskt stundtals bra vid några tillfällen. Särskilt när jag tänker på hur berättarrösten överlappar när de var små och när de två promenerar på kvällen. Annars är det ändå mediokert för det mesta, men det fungerande ändå att titta på.
Totalflopp. Horribelt dåligt skriven, och agerad. Vill vara annorlunda men landar på helt fel sida med en samling karaktärer som mer eller mindre alla agerar som rejects från Gökboet.
Mycket sorg och lite glädje vävs samman i en mix som ökar spänning och förhoppning om ett liv i normaltillstånd. Svåra trauman styr och leder vägen i en tokig bana som slutligen når sin kulm som blir vändpunkten. Huvudrollsinnehavaren gör en suverän rolltolkning.
Man fattar aldrig va han hade för fel, va han bara psyko?! Konstig men ändå långt ifrån det värsta jag sett
Alltså... Bilsons skådespeleri har väl aldrig varit bra och lillflickan som spelade rollens yngre jag gjorde ett bättre jobb. MEN jag grät mig genom filmen så den får faktiskt ändå en femma, för storyns skull.
"Waiting for Forever".... ptjae ett mer passande filmnamn på en skräprulle som aldrig tar slut har väl sällan skådats. Undvik!
Trodde den skulle spåra ur totalt och bli nån slags the shining 2. Hans roll kändes mer som ett riktigt psykbryt och en riktigt brutal buskvåldtäkt låg i luften. dock behövdes tydligen inte det för hon blev bara tänd av att han hade stalkat henne i 20 olika stater och att han e på hränsen till utvecklingsstörd. Mja den må vara lite annurlunda som en kärleksfilm men detta kan väl gämföras med att stoppa Kicki Danielsson i en ironmandräkt.
nånting hade den ändå måste jag erkänna... men samtidigt som den stack ut lite i mängden så var det tyvärr lika mycket åt positivt som negativt.. men jag är snäll och ger den godkänt
Sött men inte så himla speciellt
Usch. Dåliga skådepelare, konstig handling.