Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Walk of Shame


En reporters dröm om en befordran äventyras efter att ett one-night stand lämnar henne strandad i Los Angeles utan telefon, ID och pengar - och endast åtta timmar att ta sig till den viktigaste jobbintervjun i hennes liv.


Originaltitel Walk of Shame
Regissör Steven Brill
Manus Steven Brill
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright, Bill Burr, Ethan Suplee, Willie Garson, Oliver Hudson, Kevin Nealon, Ken Davitian, Lawrence Gilliard Jr, Alphonso McAuley, Da'Vone McDonald, Eric Etebari, PJ Byrne, Jacob Manown, Tig Notaro
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 504
Filmnummer 108564

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


WillyV
2019-11-23
Stark tvåa, en del kul grejer.
supermancover
2017-04-30
Inte den sämsta filmen jag sett, men ändå väldigt dålig. Mycket stereotyper och fördomar. Det enda som faktiskt var liiiiiite pluspoäng är att hon faktiskt inte accepterade den grova sexismen utan slog ifrån (om än väldigt löst) då det ofta normaliseras i sånnahär typer av film. Men fortfarande en etta.
Godzillasaurus
2016-08-24
Helt ok!
AlbinWesley
2016-01-06
Någon fick idén att göra en Anchorwoman känns det som. Den var ganska rolig, men förlorar på diverse stereotyper och fjanteri. Dock överlag underhållande och rätt så kompetent, inte en dålig film.
Murvel48
2015-12-31
Man tror att botten är nådd men så kommer dom sista tio minuterna.
emmycaution
2015-12-09
Den får en tvåa istället för en etta av en enda anledning och det är att den faktiskt problematiserade sexismen hon ständigt utsattes för under filmen istället för att acceptera den.
Chris90
2015-05-15
Elizabeth Banks är charmig och funkar bra ihop med Marsden, men själva storyn är bara fjantig.
uncle_funk
2015-03-16
Tråkigt att Elizabeth Banks inte lyfts upp så mycket då hon är väldigt duktig komedi skådespelerska. Hon får dock bara medelmåttiga roller som "Walk of Shame". Att se henne i "40-year-old virgin" är ett visst bevis på att hon har talang. Hoppas casting ansvariga ser potentialen hos henne och kast McCarthy,
ulpe01
2015-02-19
Eftersom jag skrattade gott ett par gånger blir betyget en stark tvåa. Funkar som enkel underhållning en sen kväll. "Bitch from the news!"
nagnagnag
2015-02-17
Funderade på att ge den en tvåa endast pga att jag såg klart den. Men. Den är inte värd en tvåa ... Se den inte lägg tiden på nått annat
Visa äldre kommentarer »