Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Wanted


Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.


Originaltitel Wanted
Regissör Timur Bekmambetov
Manus Michael Brandt, Derek Haas, Chris Morgan
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Thomas Kretschmann, Common, Terence Stamp, Kristen Hager, Chris Pratt, Lorna Scott, David O'Hara, Marc Warren, Dato Bachtadze, Konstantin Chabenskij, Sophiya Haque, Brad Calcaterra
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8482
Filmnummer 56814

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Wesley Gibson lever ett vanligt, tråkigt och ynkligt liv. Han är en ekonomiassistent och har en hustru som hans bästa vän och kollega vänstrar med och trots att Wesley vet om det säger han ingen...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Newtoon
Wesley, som är en helt vanlig kille, jobbar på ett helt vanligt jobb och lever ett helt vanligt liv. Men det är bara en sak, han hatar sig själv, sitt jobb och sitt liv. När han söker på sitt n...   Läs mer »

Kommentarer


Larsson4
2019-05-01
Svag 2a. Detta var inte bra..
kenzo2013
2018-05-11
Tråkig
Litsne
2015-12-06
Storyn var inte alltför bra, men hyfsad underhållning. 3-.
ShenLong
2015-09-29
löjlig bullet grej
syltkatt
2015-09-24
THATS NOT HOW BULLETS WORK! skrek jag titt som tätt mot filmrutan...
TheJorre
2015-08-30
Bitvis väldigt bra, men alldeles för ofta deprimerande dåligt.
peu-depeu
2015-08-11
Helt okej, men mycket är skrattretande overkligt och Bechdel-testet är den många många mil ifrån att klara.
piik
2015-02-09
Totalt noll förväntningar. Den gick på tvn och började kolla. Blev fan golvad på en gång. Okej, jag är svag för cool action. Men cool, bisarr, underlig och konstig action. Jag kan inget annat än älska. Hade säkert inte gett en 5a möjligtvis om jag läst om filmen eller så innan. Men, för en kväll som denna så var det fucking fullträff.
Drachenherz
2015-01-10
Grym ju. Må hända att femman är lite väl generös men tycker den är så underskattad. Man ska inte ta den på så stort allvar!..! Skum, åh gud ja, bitvis närmast bisarr, men den håller. Schysst skådespeleri från Mcavoy också.
Krille80
2014-12-21
Hade jag varit 13-15 år så hade jag nog älskat denna film helt villkorslöst. Vi får väldigt coola scener och stenhårt våld i massor och för att sedan överbelasta med ögongodiset får vi sexiga och vackra Angelina Jolie. Nu är jag mer än dubbelt så gammal och hunnit se massor av film och påverkas inte på samma sätt av en film som egentligen bara är yta. Visst, jag gillar de coola actionscenerna och Angelina Jolie är otroligt vacker men en film måste förutom ögonen även kunna glädja hjärna och hjärta.
Visa äldre kommentarer »