Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Wanted: Dead or Alive


Nick Randall, före detta CIA-agent numera prisjägare, jagar terroristen Malak al Rahim...


Originaltitel Wanted: Dead or Alive
Regissör Gary Sherman
Manus Gary Sherman, Brian Taggert, Michael Patrick Goodman
Genre Thriller, Action, 80-tal
Skådespelare Rutger Hauer, Gene Simmons, Mel Harris, Jerry Hardin, Robert Guillaume, William Russ, Susan MacDonald
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 410
Filmnummer 8632

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Robkiller
2019-04-07
Rutger röjer runt bland terrorister... Rullar väl på, men känns som den är glömd fem sekunder efter att den är slut. Ingenting minnesvärt här överhuvudtaget.
karlmats
2017-10-10
Ett standardmanus från en tid då det var helt ok att göra standardmanus. Rutger är ju höjdpunkten som ändå försöker liva upp det här och det gör han också, men hur mycket jag än gillar honom blir det ju lite camp när han ska spela actionhjälte. Att det var Gene Simmons från Kiss som spelar den arabiske terroristbossen hade jag fan inte en tanke på, den castingen lär ju ha varit intressant att vara en fluga på väggen på. Annars är de ju väldigt före sin tid med en generisk mellanöstern-badding som spränger upp saker i västvärlden för att få sin, väldigt diffusa, vilja igenom. Det finns inte mycket till logik här egentligen, men lite one-liners och lite Rutger räcker gott så. Absolut ingen kultrulle men höjer sig strax över medel och kan få en stark 2a.
Diclonius
2016-10-12
"Fuck the bonus."
gjoob
2016-09-27
Briljant slutscen, men vägen dit var ett sömnpiller.
ClintanTheKing
2013-09-25
Skön b-action från det coola 80-talet med Rutger Hauer som tuff prisjägare.
Elmore
2012-06-02
Har tyvärr åldrats ungefär lika väl som Cobra med Sylvester Stallone. Man köper helt enkelt inte dom här överhårda prestationerna längre. Visst är det en hel del action och Gene Simmons är, kanske inte bra men i alla fall minnesvärd. Inte på något sätt usel men hamnar nog på listan över filmer som jag kanske inte skulle sett om och behållit illusionen om att den var cool.
Mat1az
2011-12-13
Inte allt för pjåkig måste jag säga. Har sin ”fair share” av helt schysta scener i sann b-filmsactionanda. Det som gör den extra intressant är Rutger Hauer som den nådlösa ”bounty huntern” Nick Randall. Och så klart att Gene Simons spelar terroristen Malak Al Rahim, en roll som han är klippt och skuren för. Slutet var kick ass och det var även skönt att se att man vågat ta lite mer ”vågande” vändningar. Speltiden är dock i längsta laget och kunde gott och väl ha kapats med 10 minuter för ett rappare tempo. I sin helhet är det godis för oss som ”vet vad det handlar om”.
Floop
2011-09-25
Rutger Hauers hockeyfrilla var bra.
Sim88
2011-09-25
Känns overkligt att terroristen låter en kvinna köra...
mrHL
2010-03-10
Inte speciellt bra, men Rutger har en del sköna oneliners. "Fuck the bonus!"