Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Warcraft: The Beginning


En skildring av det ursprungliga mötet mellan människor och orcher, där tyngdpunkten läggs på såväl alliansens som hordens sida av konflikten. Med karaktärer som Durotan och Lothar vid rodret utspelar sig filmen på flera platser etablerade i de populära datorspelen med samma namn.


Originaltitel Warcraft
Regissör Duncan Jones
Manus Duncan Jones, Charles Leavitt
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Robert Kazinsky, Clancy Brown, Daniel Wu, Ruth Negga, Anna Galvin, Callum Keith Rennie, Burkely Duffield, Ryan Robbins, Dean Redman, Terry Notary, Michael Adamthwaite
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1380
Filmnummer 116564

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av AugustDellert
'Warcraft: The Beginning' är en filmatisering utav en av spelhistoriens mest framgångsrika spelserier. Personligen så stiftade jag bekantskap med denna mytologiska spelvärld redan 1994 i och med d...   Läs mer »

Kommentarer


Murvel48
2020-12-19
Helt klart bättre än jag befarade. Ändå har jag aldrig spelat WoW.
dudson
2020-04-20
Läcker film. Men man lär allt digga dessa spel innan man kan fullt ut avnjuta denna-hära filmen. 2+
Zebulonm
2020-01-13
Riktigt uselt.
Makta
2019-03-15
3 ok rulle men kass CGI och så är storyn fuckade i jämförelse med originalet.
celec
2018-02-24
Filmen börjar svagt för att faktiskt bli bättre men den är på tok för lång. Storyn känns föga originell och det snos hejvilt, mosesscenen känns fruktansvärt löjlig.
Rai
2018-01-20
Hur kan man tycka den här är bra? Har svårt att se något bra i denna film, men, men...
dafreakish
2018-01-04
Visserligen spelar jag inte World Of Warcraft (eller någon av föregångarna) men efter att ha sett den här fantasysmörjan så inser jag att det lär krävas att man är ett galet hardcorefan för att uppskatta det. Taffligt skådespeleri, bitvis riktigt fula effekter, rörigare än det nästan är möjligt och en Jones som varken har gjort en färdig film utan en sorglig inledning på något som var/är tänkt att bli flera filmer. Gemensamt kan vi väl önska att det aldrig sker. Rent ut sagt värdelöst.
Krille80
2018-01-01
Då jag älskar populärkultur så har jag stött på Warcraft men jag har dock aldrig spelat en enda sekund av spelet. Mina fördomar hade redan dömt ut denna film som en kalkon och dessutom som en film jag aldrig skulle se. Nu i mellandagarna ville jag dock se något annorlunda och då föll valet på denna film. Jag blev förvånad över hur snygg filmen var och hur fascinerande historien var. Det blir lite fånigt här och där men jag gillade verkligen delarna med orcernas relationer. 3-
Kayuzuzu
2017-10-25
Över förväntan! Underhållande och många oväntade vändningar för att vara sån här "låg form av underhållning" ;) Jag kollade pga Travis Fimmel, haha
92axha10
2017-10-24
Mer eller mindre precis vad jag ville ha ifrån en film baserad på Warcraft. Hoppas det blir en uppföljare. Ska nog sägas att man förmodligen måste vara en aning insatt i warcraft serien för att hänga med och uppskatta, tyvärr.
Visa äldre kommentarer »