Wasabi

Hubert är en överarbetad, aggressiv fransk polis som slår ner polischefens son och därför blir påtvingad ledighet. På sin första lediga dag blir han kontaktad av en man som berättar att Huberts stora kärlek, Miko, som han inte träffat på 19 år, har avlidit. Då Hubert står ensam i testamentet åker han till Tokyo för att få se henne en sista gång. Väl där märker han att det är något bakom Mikos död som inte är som det ska.

Originaltitel Wasabi
Regissör Gerard Krawczyk
Manus Luc Besson
Genre Drama, Komedi, Action, 2000-tal
Skådespelare Jean Reno, Carole Bouquet, Ryoko Hirosue, Michel Muller, Ludovic Berthillot, Carole Bouquet, Yoshi Oida, Christian Sinniger, Alexandre Brik, Jean-Marc Montalto, Véronique Balme, Fabio Zenoni, Haruhiko Hirata

dudson
2021-04-21
Helt-galen skruvad action/komedi av bästa sort!#) Reno och hans side-kick,som ser ut som en speedad hamster, säger dom mest hysteriskt roliga on-liners,,2) Länge...sedan jag garvade såhära mkt åt en Reno rulle. Öh typ aldrig hänt innan. Smått synd att filmen stannar upp- handlings-mässigt i mitten" Sen storyn med Jeans "dotter" hmmm. extremt special// nåväl 2+
2015-02-13
Denna film har fart, humor och action som underhåller och sedan finns det kombinationer här som jag är väldigt svag för. Luc Besson - action/komedi - Jean Reno - franska språket - Japan är delar som tillsammans gör mig väldigt glad. Jag trivs väldigt bra i detta sällskapet. 3+
2013-08-04
Tja, gillar man fransk action/komedi i allmänhet lär man inte bli besviken. Rätt tramsig, men Tokyos gator och Jean Reno räddar lätt 3:an.
JimCarrey
2012-10-27
Muppig men underhållande.
Djason
2012-08-29
Har ju helt klart sett bättre franska actionfilmer, blandar och ger en hel del. Vissa skämt är ren buskis medans andra skämt är riktigt roliga. Bäst är Renos kollega med de speciella örsnibbarna. En klar 3:a
Rasmusmatte
2012-07-28
Så dålig. Har svårt med actionkomedier och denna film är under all kritik.
booby
2012-04-03
Jag blev mycket underhållen. Lite svajig men jag är svag för franska filmer, Jean Reno och Luc Besson.
Jonas77
2012-03-23
Hehe man får kanske inte sätta 4 i betyg på en film som inte har Oscar-kvalitéer men den är så rolig!