Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Wassup Rockers


Filmen handlar om ett gäng skateboard-åkande flyktingar från El Salvador som nu bor i Los Angeles. I deras område blir de trakasserade för att de inte uppskattar hip-hop. Ledaren för deras gäng är Jonathan som också är sångare i deras band.


Originaltitel Wassup Rockers
Regissör Larry Clark (I)
Manus Larry Clark (I)
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Jonathan Velasquez, Francisco Pedrasa, Milton Velasquez, Usvaldo Panameno, Eddie Velasquez, Luis Rojas-Salgado, Carlos Velasco, Iris Zelaya, Ashley Maldonado, Laura Cellner, Jessica Steinbaum, Jeremy Scott
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 285
Filmnummer 37249

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av fegdyr
Den här filmen handlar om ett Latinogäng av tonårsgrabbar som bor i gettot i South Central, Los Angeles. Några dagar före huvuddelen av filmen skjuts en ur gänget ihjäl utan att någon stark or...   Läs mer »

Kommentarer


jeremy_jones
2013-09-26
Jag brukar gå under devisen att Larry Clarke kanske inte alltid gör 100%-iga filmer men att han alltid är intressant. Så var inte fallet här.
Hypostas
2013-06-21
En hel del otroligt fina scener under framförallt besöket i Beverly Hills.
perrrvo
2011-09-24
Härlig spontanitet och grym musik..
Spidde
2010-10-30
Jag gillar inte Larry Clark men bestämde mig ändå för att se Wassup Rockers. Och till en början blev jag väldigt positivt överraskad. Den första halvan av filmen är riktigt bra: avslappnad socialrealism med ett skönt och ärligt tilltal. Den andra halvan av filmen är helt och hållet utflippad och lyckas inte förmedla något alls. Så filmen lämnar mig mycket splittrad och lite frustrerad när eftertexterna börjar rulla. Men det känns ändå som en sevärd film - killarna det handlar om är trots allt rätt coola.
Martin_Sj
2009-12-28
En typisk film av Larry Clark. Har både sett sämre och bättre filmer av honom. Dess fördel är att den är gjord med glimten i ögat och dess nackdel är att den efter ett tag inte kommer någon vart.
Knäckehäxan
2008-07-04
"And then... And then... And then..." :)
HerrArne
2008-04-05
Ojämn film med några lysande scener.
niklasss
2007-09-22
jadu, inte mycket bra i den här filmen
lobisen
2007-07-13
Jag är ett fan av Larry Clark han är bra på att få händelselösa vardagsituationer att bli fängslande. Men den här spårade ut lite när killarna hamnade på coctailpartyt... Och Xiaowen om man växer upp i ett land så är det inte ovanligt att tala det språk man är uppväxt i...
Xiaowen
2007-06-05
Ironiskt Pulp Fiction-våld. Mesiga och tillrättalagda sexscener. Klyschfester och styltig dialog. Och varför pratar ett gäng killar från El Salvador engelska sinsemellan? Vad har hänt, Larry Clark?
Visa äldre kommentarer »