Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Watching the Detectives


Neil är en självutnämnd filmtönt och ägare till Gumshoe Video. Han har alltid varit nöjd med att leva som ställföreträdare genom sin favoritfilm. Men när han träffar Violet, en äkta femme fatale, blir hans liv upp och nedvänt och linjen mellan verklighet och film blir snabbt suddig.


Originaltitel Watching the Detectives
Regissör Paul Soter
Manus Paul Soter
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Heather Burns, Lucy Liu, Cillian Murphy, Josh Pais, Michael Panes, Jason Sudeikis, Callie Thorne, Michael Yurchak, Mark Harelik, Ali Reza, Brett Gelman, Josh Gad, Connor Fux
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 247
Filmnummer 52481

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2016-05-25
Meh, väldigt konstig produktion. Började larvigt med att Cillian gör slut med sin flickvän, för övrigt en av världens sämsta skådespelare. När Lucy Liu kommer in i handlingen blir det rätt bra, delvis för att det händer så kuliga grejer men även för att jag gillar hennes stil. Men ibland blir bara för larvigt och situationerna gör att till och med Cillian överspelar. Var nära ett par gånger att låta betyget hamna på en tvåa men några scener, speciellt de med Liu, räddar filmen.
amonamarth
2013-12-12
Helt okej, väldigt lätt att ta sig igenom.
PeterTheW
2012-05-16
Jag älskar Cillain Murphy, och även om det är tunnt så är det charmigt och mysigt.
hsimpson
2012-04-02
Men snälla Paul Soter, jag köper inte VAD som helst, även om Cillian Murphy är med. Långt under mina förväntningar. Riktigt tunn.
GroundhogDave
2012-01-09
Bra tempo. Skruvad & charmig. Blev glad av den!
gurkov
2011-06-21
detective barlow & detective lowenstein... =)
litensmet
2010-06-05
Trodde jag skulle gilla filmen mer än jag gjorde, känns aningen överdrivet och ibland blir jag smått irriterad. svag 3a.
ropes_in_tears
2010-03-10
Toppenfilm. Gillar atmosfären, settingen, och att den lyckas vara en mellow komedi som får en att le. Första gången som jag verkligen gillar Lucy Liu i en film också. Enda nackdelen är att hennes karaktär känns lite för mycket som en rip off på My Sassy Girl. Nu är ju inte det nödvändigtvis något dåligt eftersom My Sassy Girl är en underbart bra film, men den tappar lite i originalitet på det.
jaghardamp
2009-12-17
Shit, riktigt sjuk film. Den här borde man se just för att den är så originell.
nessnah
2009-11-22
Faktiskt första gången jag ser Lucy Liu spelar en sån där trams karaktär. faktiskt rätt intressant och kul att se på =) men i princip allt i den här filmen var standard. Humorn, handling, skådespel etc. Blev varken impad eller uttråkad av den. Så en halv svag 3a får det bli.
Visa äldre kommentarer »