Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Waxwork II


Ett par hamnar i en annan dimension, där upplever de skräckfilmer och andra tidsåldrar.


Originaltitel Waxwork II - Lost in Time
Regissör Anthony Hickox
Manus Anthony Hickox
Genre Komedi, Skräck, 90-tal
Skådespelare Zach Galligan, Monika Schnarre, Martin Kemp, Bruce Campbell, Michael Des Barres, David Carradine, Jim Metzler, Sophie Ward, Marina Sirtis, Billy Kane, Joe Baker, Juliet Mills, Maxwell Caulfield, Patrick Macnee, Alexander Godunov, Drew Barrymore
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 61
Filmnummer 10086

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2020-05-28
Rätt rörig med en massa hoppande emellan gamla filmer. Tar sig aldrig.
amam
2016-12-19
Inte alls lika mysig och underhållande som ettan. Snarare ett förvirrat fantasyäventyr. Bruce Campbell i hans biroll är filmens bästa segment.
100tonvalspäck
2012-03-12
Ingen skräck precis, bara för att den innehåller teaterblod och något litet monster förändrar inte det faktum att det bara är en förvirrad komedi. Fingertoppskänslan saknas helt och den bara öser på med olika världar och scenarion, tråkigt nog dröjer den kvar i de tråkigaste platserna längst.

2011-10-22
Uueeeh. Nä, det här var inge bra. Rörigt, fånigt och framförallt ett USELT soundtrack.
Bumbi78
2011-06-26
Den här skrämmer knappast en sjuåring ens, däremot finns det ett underhållningsvärde när de klampar in i mer eller mindre välgjorda scenarior fråm andra filmer. Carradines roll måste varit den kortaste under hans karriär.
idd
2008-09-29
visst den börjar bra i samma stil som första filmen, men ganska snart blir det segt, helt sjukt segt.. känns som att hickox totalt saknade fantasi när han regisserade denna.. bruce campbell va ju en trevlig överraskning men annars var filmen en sann besvikelse..
Christofer
2008-07-30
Det börjar ju kul, med flera scener ur olika filmer, och jag kan se mellan fingrarna med att allting är så sjuuukt B. Men när de kommer till medeltida England blir det så oerhört tråkigt och segt att jag nästan inte står ut, och det hjälper tyvärr inte att det blir lite kul igen mot slutet. Intresset har sedan länge gått förlorat och jag vill bara att det ska ta slut.
menschenfeind
2005-08-21
Minst lika bra som ettan och både snyggare, roligare och framförallt blodigare. Som alltid kul att se Bruce.
Dele
2004-02-21
B-film som tar vid direkt där den förra filmen slutade. Ointressant och simpel med försök till humor som mest känns malplacerad. Slöseri med tid.