Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Way of the Gun


De två yrkesförbrytarna Parker och Longbaugh har hört talas om Robin, en gravid ung kvinna som agerar surrogatmamma åt ett rikt barnlöst par. Genom att kidnappa henne räknar de med att tjäna en rejäl summa pengar...


Originaltitel The Way of the Gun
Regissör Christopher McQuarrie
Manus Christopher McQuarrie
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Juliette Lewis, James Caan, Ryan Phillippe, Benicio Del Toro, Nicky Katt, Geoffrey Lewis, Taye Diggs, Dylan Kussman, Scott Wilson, Kristin Lehman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1642
Filmnummer 1636

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av dc11ab
Detta är en rulle som alla Tarantino-älskare kommer att ta till sig direkt: intrigerande plott, actionspäckat, coola kommentarer och karaktärer. På Dvd:ns kommentatorsspår får man höra matnyt...   Läs mer »

Skapad 2019-11-23 av paycheck
Parker och Longbaugh är två förbrytare som har misslyckats med sina liv. De har aldrig begått något riktigt stort brott. De går mest bara runt och hänger. En dag hör de talas om en tjej vid na...   Läs mer »

Kommentarer


CinemaStrange
2015-08-27
Varför trodde jag att detta var en brittisk film? Kanske för att del toro såg ut som koken i lock stock...
MacNIlle
2015-04-13
Bra intro, bra dialoger och väldigt bra action men filmen klickar inte riktigt. Det finns bra stunder här och där, men i sin helhet håller filmen inte riktigt.
Krille80
2014-11-09
Manusförfattaren till "The Usual Suspects" Christopher McQuarrie gör här sin regidebut. Det är coola personligheter och cool dialog. Det känns nyskapande och väldigt coolt tills man minns att Tarantino har gjort allt detta och på ett mycket bättre sätt. Se den med killgänget men släng ut alla moralister och filmvåldshatare. Detta passar inte dem.
dudson
2013-08-14
Rejält seg fram tills slutet då Gunfightern är grym! som värsta spagge western rullen" 2+
johnaleks
2013-06-13
ger ett lite artsy intryck som jag gillar, tycker även att den känns som en b-film vilket jag är mer kluven till då den ändå gick på 21 mille($)
Ojhda
2012-11-20
Jaaa... Som tidigare sagt, en del sköna scener. Egentligen inte så krånglig eller dålig bara det att man på något sätt känner sig halv intresserad under hela filmen. Värd att se dock, då andra kanske tycker annorlunda. Lite speciell men förtjänar ändå en trea pga Benicios som vanligt grymma jobb och en rolig öppningscen + en hel del sköna pang pang scener!
eliastheman
2012-08-13
uuusch, vad tråkig, långdragen och allmänt ointressant. de borde klippt ner den till 1:20 istället för typ två timmar
Xenox
2012-08-02
Jag hade inga förväntningar på den här filmen, men ändå blev jag besviken. Jag förstår fortfarande inte vad filmen handlade om eller vad den hade för budskap. Den var extremt seg och tråkig. Se den inte!
Chillie
2012-02-27
Skön action rulle, har definitivt sett sämre ;) Del Toro och Phillippe kompletterar varanandra förvånansvärt bra! Stör mig dock lite på Juliette Lewis men inte så mycket att det förstör filmen.
Elizadushkufan
2012-01-17
Inte min typ av film...Urdåligt gjord och bara en massa pang pang...
Visa äldre kommentarer »