Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

We Are What We Are


Ett förödande oväder spolar upp ledtrådar som leder myndigheterna närmare och närmare den kannibalistiska Parker-familjen.


Originaltitel We Are What We Are
Regissör Jim Mickle
Manus Jim Mickle, Nick Damici
Genre Drama, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Bill Sage, Ambyr Childers, Julia Garner, Michael Parks, Wyatt Russell, Kelly McGillis, Nick Damici, Vonia Arslanian, Odeya Rush, Jack Gore, Kassie Wesley DePaiva, Annemarie Lawless, Traci Hovel, Nat DeWolf, Laurent Rejto
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 321
Filmnummer 102043

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2017-08-20
Vad sjutton ska det här föreställa?
KyLLo
2017-07-18
Vet inte riktigt om jag gillar kannibaltemat i det här fallet. Det blir lätt fånigt när de försöker göra det seriöst. Annars tycker jag att det är en ovanligt välgjord film i sin genre. Ganska fängslande och en mysig stämning.
fanny7504
2016-07-01
Det är inte ofta jag vänder bort blicken nu för tiden när jag ser en skräckis men slutet fick mig att hulka så jag var tvungen att blunda... Tyvärr har jag en hel del frågor efter att ha sett filmen och det känns som om vi inte fick någon förklaring på många saker. På grund av det kommer den inte riktigt upp i en trea.
Gordyal
2016-01-06
Bra under själva uppbyggnaden, sedan kommer dumheterna smygande. Allt som inledningsvis kändes intressant övergick till klyschor och förutsägbarheter. (5+/15)
Carie
2015-09-20
Den är ju inte oförutsägbar, snarare tvärtom.
AlbinWesley
2015-04-30
Metaforen, om man så vill kalla den, är i och för sig ganska övertydlig - men jag tycker det funkar bra. Framför allt funkar det bra tack vare att filmen håller ett så lågt tempo, och är allmänt lågmäld. Finfint foto.
Halofreak92swe
2015-04-09
Kannibalism är läskigt, religiös fundamentalism är läskigare, tillsammans är det nästan för mycket haha! Men det kunde gott ha blivit ännu osmakligare och brutalare med lite bättre story, mer spänning osv. 3-.
hasslinger
2014-11-09
ändå sevärd, men slutet kan en ju skriva om!
DiMMUBoRGiR
2014-11-05
Långsamt och värdigt, ett ovanligt sätt att följa en grupp som står för ruskigheter. Men... fan också... det blir liksom aldrig sådär riktigt bra ändå. Aldrig obehagligt, aldrig sorgligt, aldrig spännande... det bara är en lugn och sval film om ett i sig skevt ämne. Förutom i en minut mot slutet. Och jag vet inte, bidde det bättre för det? Nix, tror inte det.
1idiotzebra
2014-10-03
Grotesk och oförutsägbar. Väldigt speciell.
Visa äldre kommentarer »