Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Weather Wars


En serie av nyckfulla väderfenomen i närheten av Washington DC återförenar två bröder som är söner till en f.d. prestigefylld vetenskapsman. De misstänker att deras far ligger bakom fenomenen och efter ytterligare undersökning upptäcker de att alla deras fars fiender är döda - offer för väderolyckor. Deras misstankar bekräftas när deras far kapar radio och TV-sändningarna och kräver att den senator som lade ner hans forskning överlämnas till honom. Medan bröderna kämpar för att komma på en plan för att besegra sin far drabbas huvudstaden av allt fler väderkatastrofer.


Originaltitel Weather Wars
Alternativ titel Storm War
Regissör Todor Chapkanov
Manus Paul A Birkett
Genre Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Jason London, Wes Brown, Erin Cahill, Stacy Keach, Jesse De Luna, Gary Grubbs, Stanton Barrett, Miles Doleac, Robert Grimm, Indigo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 94326

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2017-01-10
Gamle Stacy Keach har karisma. men det räcker inte långt här. Aslylum-doftande skräp som saknar det mesta.
Robkiller
2015-10-18
SyFy med en uppfinning som kan styra vädret... fula effekter, risiga skådespelare och en handling som man rätt så fort tappar intresse av... ungefär som vanligt...
ProOne
2013-02-03
"Sir, I think we just declared a weather war!" Mycket oavsiktlig humor här och riktigt styltig dialog. Det här bör man se men för att citera Senator Aldrich - "This is NOT good"
WaldoTrumbull
2011-11-28
Du-du-du-dum. Visst, jag visste vad jag gav mig in på, men ändå lyckas de förvåna mig med graden av uselhet de krystar fram här. Ingen talang varken framför eller bakom kameran, hade hoppats på lite roliga vädereffekter men tji fick jag, storyn är obeskrivligt dålig. Men det som är mest skrämmande är att Bullet Films, som ligger bakom denna produktion, har ett kontrakt på tio "katastrof"-filmer där detta är den tredje... Vilket betyder att de knappt har börjat än.