Welcome to the Punch

När en ökänd brottsling tvingas återvända till London, får detektiven som länge jagat honom en sista chans att fånga honom.

Rele
2017-03-03
En spännande film. Några duktiga skådespelare gör bra ifrån sig. För mycket övervåld. Därför är en tvåa passande betyg.

2015-06-23
Produktionsmässigt bra. Men en ganska tråkig film som inte lyckas engagera. 3/10
petson81
2015-01-07
Lite mer djup och logik och det hade varit en toppen rulle, nu faller den rellativt platt
2014-11-02
Rätt bra action som främst bärs upp av starka skådisar.
marleey
2014-08-25
Otroligt korkad film. Till att börja med, varför måste den goda polisen Max ha ett sådant otroligt löjligt handikapp? Tömma vätska ur knät?! Första och förmodligen sista gången man kommer se det i en film. Han blev skjuten och har problem tre år senare. FINE! Men måste det vara så övertydligt i varje scen att han har problem och måste dem ha med mer än EN scen där han tömmer vätska ur knät? Övertydligheten gör att man tappar fokus. Tur är kanske det, för allt annat är inte mycket bättre. Storyn är full av hål. Sternwood framställs som ett kriminellt geni men beter sig ändå som en idiot. Till och med filmnamnet är korkat. Welcome to the Punch. Låter som en karatefilm.
Lotso
2014-07-12
I sin helhet en helt okej film, det är vad det är den underhåller än i 90min och den har lite coola actionscener här och där med en lite mer annorlunda handling, två bra huvudrollsinnehavare och ljussättningen gör denna filmen sevärd. Jag ångrar inte att jag såg den!
isecore
2014-05-21
Ju mer högljudd, bombastisk och actionfylld den försöker vara desto mer belyser den hur oerhört tråkig, bajsnödig och ointressant den är. Storyn är löjlig, skådespeleriet är stelt som afrikansk mahogny och produktionen är bara fånig.
Johan685
2014-05-15
Rörigt värre. Det var inte lätt att hänga med i svängarna här. Det var svårt att hålla intresset uppe.

2014-01-28
Kanske lite hårt med en etta men den var så jäkla tråkig. Sket helt och hållet i hur den skulle sluta när säcken skulle knytas ihop. Actionscenerna var sådär och jag gillar inte James McAvoy.
haajen
2013-12-29
En film som känns som den borde ha haft premiär i mitten av -90-talet, mycket post-Tarantino känsla och färgfilter=trött film. Synd på skådisarna som förtjänar bättre.