What did Jack do?

En mordmisstänkt apa blir förhörd av en detektiv på en nedstängd tågstation.

Originaltitel What did Jack do?
Regissör David Lynch
Manus David Lynch
Genre Kortfilm, Kriminalare, Mysterium
Skådespelare David Lynch, Emily Stofle

djonipony
2024-03-02
Ger en snäll tvåa tack vare att den kan stängas av efter ca kvarten. David Lynch pratar med en apa och det förväntas vi tycka ska räcka. Lynch försöker sminka över bristen på övrigt med rätt snyggt foto, knastrig bild och noirkänsla i huvuddelen, samt lite tysk stumfilms-scenbygge i slutet.
BarryHero
2023-01-16
Kanske inte ett av Lynchs främsta verk men är skönt absurd och man bjuds in i en härlig och mörk Lynchvärld. Inte helt lätt att hänga med i alla ordspråken.
Dream
2022-12-29
Skulle kunna funka perfekt under Julhelgen på SVT ihop med Kalle Anka och dem Brittiska deckarna, hade garanterat blivit en typisk jul eller nyårs klassiker. Sköna 17 minuter vilket får en att tänka på allt från Pippi, kaffe, jul, barnsagor och typiska deckare.
JohnTron
2022-11-26
Väldigt mycket Lynch här. Tyvärr blev det för mycket snack... men slutet var bra.
Christofer
2020-08-20
2020-07-11: Trodde att det skulle mynna ut i något till slut, men det var ju bara trams rakt igenom. Meh.
ilgoga
2020-08-17
Detta var ju smått fantastiskt!
haajen
2020-03-27
Absurd, rolig, väldigt mycket Lynch.
Thinduke
2020-02-06
Det är nog bara Lynch som kommer undan med detta, i hans universum är inget konstigt och med ett fånigt flin på mina läppar njuter jag till fullo i 17 minuter.
Starkbröl
2020-02-03
Jag kan inte identifiera mig med vare sig apan, Lynch eller någon annan (inga spoilers). Trots detta, en vacker sång till friheten och kärleken.