Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

What Happens in Vegas...


Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. När de talar ut inser de att de inte tål varandra men i samma veva råkar de vinna jackpoten på en enarmad bandit. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och samtidigt få pengarna för sig själva.


Originaltitel What Happens in Vegas
Regissör Tom Vaughan
Manus Dana Fox
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Ashton Kutcher, Cameron Diaz, Rob Corddry, Lake Bell, Jason Sudeikis, Krysten Ritter, Queen Latifah, Treat Williams, Deirdre O'Connell, Dennis Farina, Dennis Miller (I), Michelle Krusiec, Zach Galifianakis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6059
Filmnummer 59616

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av crawler
”What Happens in Vegas…” har det mesta emot sig. En intrig som knappt fyller ut en trailer. Mossiga fördomar om såväl kön (slackerslashas som inte stänger toalettlocket möter nipprigt kontrol...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-06-17
Inte min typ av film..
Murvel48
2018-01-14
Det började rätt uselt men mot alla odds jobbar filmen sig upp till med nöd och näppe godkänt.
Sunken25
2016-12-21
Feelgood film som jag ändå uppskattar, simpel och enkel att kolla på.
wasteoftime
2016-09-29
Det tar emot lite, att erkänna att det här är bättre än vad det borde vara. Det kanske inte är bra, men det är jäkligt nära. Första halvan är lite sämre än andra halvan, och hade den varit lite bättre hade filmen nog faktiskt fått en tvåa. Men nej, det är lite för tvära kast och när det är avsky är det lite för mycket, och när det är gulligull är det lite för mycket. Det blir liksom inte trovärdigt. Och både Hater och Tipper känns lite väl schablonartade. 0,1 på SH-skalan får det bli som slutbetyg.
deswhip
2016-08-21
Jag gillar Diaz men Kutcher har ju inte gjort en enda bra insats sen "That 70s show" och inte den här gången heller.
Andravåningen
2016-08-21
På gränsen mellan 1 och 2. Diaz och Kutcher förstår jag inte charmen med, men de är inte de mest störande skådisarna heller, så de får 1+. Historien var typiskt milt skojig ibland, särskilt i början, och irriterande ibland, särskilt i mitten, typiskt nog, och transportsträckor fanns. Något lindrigare och snabbare vändningar mot slutet än det kan vara, därav nära gränsen till 2.
foppa99
2016-02-28
jäklar va förvånad jag blev över slutet
Tatty
2015-10-17
Underbar och galen rolig. Älskar Ashton Kutcher och Cameron Diaz. De gör rollerna bra ihopa. Riktig bra och rolig i hela filmen. Älskar slutet.
arruba
2015-08-09
Första kvarten i Vegas är rolig och vissa scener är småroliga men överlag är denna kakan inte jätte god.
Starlette
2015-03-25
Bra kemi dem emellan.
Visa äldre kommentarer »