Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

What to Expect


Tv-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man Gary kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru. Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är beredd att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till "the dudes group" för att dämpa paniken och få stöd.


Originaltitel What to Expect When You're Expecting
Regissör Kirk Jones
Manus Heather Hach, Shauna Cross
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Ben Falcone, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Joe Manganiello, Rob Huebel, Thomas Lennon, Amir Talai, Rebel Wilson, Kim Fields
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1550
Filmnummer 94985

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


erosagape
2018-02-07
Överraskade med att få fram en, och till och med, och annan, tår i ögonvrån trots mitt Hollywoodfilter. Tror att beroende på egna erfarenheter lägger en vikt vid olika saker.
HerrNenne
2017-07-31
Överraskande trivsam utan för många lowpoints som annars brukar vara så vanligt förekommande i denna typ av film. Bra cast.
Tatty
2017-02-01
Jätte bra, rolig, mysig film. Jag gillar den skarpt då den är gullig och man känner igen sig själv nästan som dem i filmen. All minne och känslor kom fram när man själv har barn.
asasae
2016-12-25
Inte det mest genialiska jag sett!
wasteoftime
2016-12-20
Alltså, det är är ju alla dåliga romantiska komediers moder, på många sätt. En romcom meets "Crash" eller annan valfri bruten episodfilm. Det är ju inte bara förutsägbart, på de flesta nivåer, det är också dåligt, me ed så många onödiga element och alldeles för mycket som händer, helt i onödan. Den vill så mycket, men levererar så lite. 10,2 på SH-skalan.
KyLLo
2015-04-25
Tråkig och smörig. Blir värre ju längre den lider. Det enda bra var soundtracket.
Albion
2015-01-25
En helt klart ganska trivsam historia där vi lekfullt lotsas mellan de olika parens öde. Skojiga eftertexter också. Betyget blir en 3;a
Krille80
2015-01-14
Sägas ska väl att jag var tveksam redan innan jag såg denna film men att det skulle levereras en sådan innehållslös och urvattnad historia var jag inte beredd på. Det stora problemet är att man väljer att berätta historien utifrån 5 delhistorier där fyra av dem är misslyckade medan delen med Elisabeth Banks är den enda som får godkänt. Hade man fokuserat på hennes historia och endast den så hade detta kunnat bli en lyckad film. Det är där humorn och duktigaste komikerna finns. 1+
kervisch
2014-10-23
Nja..
dafreakish
2014-07-11
Puttinuttig historia om olika pars strävan att skaffa barn som på grund av ett haltande manus inte håller särskilt bra. Hyggliga biroller räddar underhållningsnivån något men trots att jag just såg den har jag glömt bort det mesta.
Visa äldre kommentarer »